طرز تهیه خورش لوبیا سفید با گوشت

  • زمان درج : 7 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> آشپزی-->>>
  • بخش مربوطه : آشپزی
  • طرز تهیه خورش لوبیا سفید با گوشت
  • طرز تهیه خورش لوبیا سفید
    خورش لوبیا سفید خورشی است که با تنوع بالایی طبخ می شود. خورش لوبیا سفید را می توان با قلم درست کرد که هم خوشمزه هست و هم مقوی. این خورش لوبیا سفید متعلق به شمال کشور یعنی استان مازندران می باشد و بسیار نام این غذا نا آشناست. اما بسیار خوشمزه و لذیذ است. خیلی کم در شهرهای دیگر از طبخ این غذا استفاده می کنند. خیلی ها می گویند این خورش متعلق به ارومیه می باشد که از ترکیه به ارومیه آمده است و اصالتی ترکیه ای دارد. ولی اصلا معلوم نیست چگونه این غذا از ارومیه به مازندران رسیده است! چون بسیاری از شهروندان مازندرانی از این غذا استفاده کرده و خیلی آن را درست می کنند. شاید بسیاری از ماها از خوردن لوبیا سفید لذتی نبریم و هیچ مزه خاصی برامون نداشته باشه، اما همین که توی این خورش ازش استفاده می کنیم، برای این که با گوشت و آب و مواد خورش قاطی میشه، بسیار خوشمزه میشه و طعم خاص خودش رو داره. بیشتری ها دوست دارن این غذا رو تند بخورن. پس اگر این غذا رو پختید، حتما تند شده آن را هم امتحان کنید.
    خورش لوبیا سفید

    مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سفید با گوشت

     

    • گوشت
    • لوبیا سفید
    • جعفری
    • گشنیز
    • رب
    • پیاز
    • روغن
    • نمک
    • برنج
    • دارچین
    • فلفل
    • زردچوبه
    • آب نارنج
    • به دلخواه کره

     

    طرز تهیه خورش لوبیا سفید با گوشت


    ابتدا لوبیا سفید را یک روز کامل خیس کرده و آب آن را چندین بار عوض می کنیم. پیاز داغ را درست کرده و زردچوبه و گوشت را در آن تفت می دهیم تا خوب سرخ شود. بعد رب را به آن اضافه کرده، خوب هم می زنیم تا خوش رنگ شود. لوبیا سفید را درون آن می ریزیم و دو تا سه لیوان بزرگ آب درون آن ریخته و می گذاریم بپزد. جعفری  و گشنیز خرد شده سرخ  کرده و کمی کره به سبزی سرخ شده اضافه می کنیم. در وسط های پخت سبزی سرخ شده را درون آن ریخته و می گذاریم گوشت و لوبیا بپزد.
    بعد از پختن گوشت ها، نمک و فلفل و دارچین را به آن اضافه کرده و می گذاریم کمی جوش بخورد. آب نارنج یا آبغوره را هم درون آن ریخته و بعد از گذشت پنج دقیقه شعله را خاموش کنید. مدت زمان پخت این غذا دو تا سه ساعت می باشد.
    دقت کنید که بستگی به گوشت و لوبیا دارد که زود بپزد. بعد از دو تا سه ساعت، باید غذای ما برای آماده شدن لعاب داشته باشد. یعنی برای آن که بفهمیم این غذا آماده شده است یا نه، باید ببینیم که غذای ما لعاب دار شده باشد.
    اگر لعاب داشت و گوشت و لوبیای ما پخته شده بود، می فهمیم که غذا آماده شده و آب نارنج را به آن اضافه می کنیم. در صورتی که گوشت پخته باشد، چاشنی را اضافه می کنیم. این غذا را با سینه مرغ یا حتی بدون سینه مرغ نیز می توان درست کرد. برای سالمندان و کودکان و همچنین خانم های باردار غذایی مقوی است.
    به جای ریختن پیاز داغ و تفت دادن گوشت، می توان همه را با هم مثل آبگوشت درست کرد، یعنی پیاز سرخ نشده و گوشت سرخ نشده درون غذا بریزیم. در این صورت غذا برای بیمارانی که پرهیز غذایی دارند و سرما خورده اند، بسیار مناسب است.
    این غذا را می توان هم با برنج و هم با نان نوش جان کرد. در کنار آن از سبزی خوردن، ترشی ها و انواع سالادی که می خواهید، می توانید سرو کنید. این غذا را اگر جا افتاده درست کنید، بسیار غذای خوشمزه ای است که نام آن را کمتر شنیده اید. لوبیا سفید در این غذا بسیار لذیذ است که ممکن است غیر از ابگوشت، در هیچ غذایی نخورده باشید. این غذا غذایی است که بیات و مانده نمی شود و اگر دو بار هم داغ کنید و بخورید، دلتان را نمی زند.
    امیدواریم از این غذا لذت ببرید ، نوش جان !


    برچسب ها : طرز تهیه خورش لوبیا سفید تهیه خورش لوبیا سفید خورش لوبیا سفید خورش لوبیا سفید با گوشت لوبیا سفید

    آمار باز دید این مطلب طرز تهیه خورش لوبیا سفید با گوشت
    تعداد کل بازدید ها: 229
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه