ویتامین ای چیست؟ خصوصیات استفاده ویتامین E | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 3 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • ویتامین ای چیست؟ خصوصیات استفاده ویتامین E | مجله سلامت یاثار
  • ویتامین ای چیست؟ خصوصیات استفاده ویتامین E | مجله سلامت یاثار


    اگر به شما می گفتم ویتامینی وجود دارد که اثر آنتی اکسیدان بازی می کند، از ضرر رادیکال های آزاد پیشگیری می کند، به چربی های ویژه جسم که برای تندرستی شما حیاتی است و به طور طبیعی سبب کند شدن پیری می شود نیز یاری می کند باور می کردید؟ این ها خواص ویتامین E است.

    دیگر مزایای ویتامین E شامل اثر آن به عنوان ویتامین باارزش در محلول چربی است که برای عملکرد خوب خیلیی از هیکل ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی مورد احتیاج است.

    مزایای مصرف خوراکی های پربار از ویتامین E میتواند شامل معالجه و جلوگیری از مریضی های قلب و عروق خونی نظیر درد قفسه سینه، فشار خون بالا و شریان های مسدود شده یا سخت باشد.

    ویتامین E تنها در خوراکی های گیاهی، از جمله روغن های ویژه، آجیل، غلات، میوه ها و گندم یافت می شود. همینطور مکمل آن نیز در دسترس است.

    درنتیجه بیایید ببینیم چگونه می توان تمام این مزایای عالی ویتامین E را با خوراکی های شامل ویتامین E و مکمل ها کسب کرد.


    خصوصیات و مزایای استفاده ویتامین ای برای بدن
  • تعادل کلسترول

  • کلسترول یک ماده طبیعی است که توسط کبد تولید می شود و جسم برای عملکرد خوب سلول ها، اعصاب و هورمون ها به آن احتیاج دارد. زمانی که میزان کلسترول در وضعیت طبیعی قرار دارد،مناسب ، طبیعی و سالم است. زمانی کلسترول اکسید می شود پرمخاطره می شود.

    مطالعات نشان داده اند ایزومرهای ویژهی از ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدانمراقبت ی به جنگیدن با اکسیداسیون کلسترول می پردازند. این به این علت است که آنان می توانند با ضرر های رادیکال آزاد در بدن، که منجر به اکسیداسیون کلسترول می شود، جنگیدن کنند.

    ایزومرهای توکوترینول ویتامین E سه پیوند دوگانه دارد که به علت توانایی آنان در کم شدن فعالیت آنزیمی که تولید / سنتز کلسترول را کنترل می کند (HMG-CoA ردوکتاز) تاثیر مثبت بر تندرستی قلب و عروق دارد.

    ایزومرهای توکوترینول همینطور می توانند از چسبندگی سلول پیشگیری کنند و درنتیجه پیشرفت آترواسکلروز یا سخت شدن / ضخیم شدن شریان ها را کم شدن می دهند. توجه داشته باشید که ویتامین E غیرطبیعی مزایای ویتامین ای طبیعی را ندارد.

    در حقیقت میزان بیشتر آلفا توکوفرول با فعالیت کلسترول دلتا و قدماtocotrienols تداخل می کند.


  • جنگیدن با رادیکال های آزاد و پیشگیری از پیشروی مریضی

  • رادیکال های آزاد به جنگیدن می پردازند و سلول های سالم را در جسم شما تجزیه می کنند و سبب مریضی قلبی و سرطان می شود. این مولکول ها به طور طبیعی در جسم شما ایجاد می شود و زمانی اکسید می شوند خسارات جدی ایجاد می کنند.

    بعضی از ایزومرهای ویتامین E آنتی اکسیدان قوی هستند و توانایی کم شدن ضرر های رادیکال های آزاد دارند، از التهاب پیشگیری می کنند، سبب کم شدن شتاب پیری می شوند و از مریضی های قلبی پیشگیری می کنند.

    مطالعات نشان داده است ویتامین ای سبب زیاد شدن ایمنی، یاری به پیشگیری از مریضی های جدی می شود.

    تحقیقات اخیر نشان می دهد برای زیاد شدن ایمنی و تاثیرات آنتی اکسیدانی، ایزومرهای alpha-tocotrienol ، gamma-tocotrienol و به علت ها ضعیف تر، delta-tocotrienol ، زیادترین اثر را دارند.


  • بازسازیپوست ضرر دیده

  • ویتامین E با تثبیت دیواره های مویرگی و خوب شدن رطوبت و کشش، به عنوان یک ماده غذایی طبیعی ضد پیری در جسم عمل کرده و به پوست یاری می کند.

    مطالعات نشان داده اند که ویتامین E التهاب را در جسم و پوست کم شدن می دهد و سبب حفظ پوست سالم و جوان می شود. این خصوصیات آنتی اکسیدانی زمانی که دربرابر سیگار یا اشعه ماوراء بنفش نور خورشید هستید در جهتمراقبت در برابر سرطان پوست سودمند است.

    ویتامین E و ویتامین C در برابر اشعه ماوراء بنفش و التهاب پوست به جنگیدن می پردازند و قادراست در کم شدن نشانه ها آکنه و اگزما سودمند باشد. ویتامین E همینطور به روند خوب شدن پوست یاری می کند. این ماده توسط لایه اپیدرمی پوست جذب می شود و قادراست برای معالجه آفتاب سوختگی مصرف شود.

    آفتاب سوختگی یکی از علت ها اصلی سرطان پوست است. از آنجایی که ویتامین ای شتاب بازسازی سلول را زیاد شدن می دهد، می توان آن را برای معالجه زخم، آکنه و چین و چروک مصرف کرد. این ویتامین سبب می شود پوست شما سالم تر و جوان تر باشد.


  • ضخیم شدن مو

  • از آنجا که ویتامین E آنتی اکسیدان قوی است، به کم شدن ضرر های محیطی به موهای شما یاری می کند. همینطور قادراست گردش خون را به پوست سر زیاد شدن دهد.

    روغن ویتامین E قادراست رطوبت طبیعی پوست شما را حفظ کند و از خشکی پوست پیشگیری می کند. این روغن همینطور سبب می شود موهای شما سالم تر و تازه تر شود. اگر حس می نمایید موهایتان خشک هستند می توانید چند قطره روغن ویتامین E بر روی آن ها قرار دهید.


  • تعادل هورمونی

  • ویتامین E میتواند اثر باارزشی در حفظ تعادل سیستم غدد درون ریز و عصبی داشته باشد. نشانه ها عدم تعادل هورمونی امکان پذیر است شامل PMS، زیاد شدن وزن، آلرژی، عفونت های دستگاه ادراری، تغییرات در پوست، نگرانی و خستگی باشد.

    با تعادل هورمونی، وزن شما ثابت می ماند، سیکل قاعدگی منظمی خواهید داشت و احساس انرژی زیادتری می نمایید.


  • به نشانه ها PMS یاری می کند

  • استفاده مکمل ویتامین E دو تا سه روز قبل و دو تا سه روز پس از یک دوره قاعدگی قادراست گرفتگی عضلات، نگرانی و دیگر نشانه ها PMS را کم شدن دهد.

    ویتامین E قادراست شدت و مدت درد را کم شدن دهد و قادراست خونریزی قاعدگی را کم شدن دهد. این کار با مرتب کردنمناسب هورمون های شما به طور طبیعی انجام می شود و به حفظ سیکل قاعدگی نیز یاری می کند.


  • خوب شدن بینایی

  • ویتامین E به کم شدن ریسک دژنراسیون ماکولا وابسته با سن یاری می کند که دلیل رایج نابینایی است. به دلیل داشته باشید، برای اثر خوب ویتامین E، بایست ویتامین C، بتا کاروتن و روی به میزان به اندازه استفاده شود.

    همینطور نمایان شده است که استفاده هر روزه ویتامین E و ویتامین A به میزان بیشتر سبب خوب شدن بینایی در مردم مبتلا به جراحی چشم لیزر می شود.


  • یاری به مردم مبتلا به مریضی آلزایمر

  • تحقیقات نشان می دهد فعالیت ضد التهابی توکوترینول ها در حفاظت از مریضی آلزایمر یاری می کند.

    ویتامین E سبب کم شدن شتاب ضعف حافظه و کم شدن عملکرد در مردم مبتلا به مریضی آلزایمر می شود. همینطور سبب تاخیر از دست دادن استقلال و احتیاج به مواظب یا یاری می شود. ویتامین E همراه با ویتامین C ریسک دچار به زوال عقل را کم شدن می دهد.


  • کم شدن ریسک سرطان و خوب شدن تاثیرات معالجه های دکتری

  • ویتامین E گاهی برای کم شدن تاثیرات زیان آور معالجه های دکتری نظیر تابش و دیالیز برای معالجه سرطان مصرف می شود. از آنجایی که ویتامین ای آنتی اکسیدان قوی است با رادیکال های آزاد در جسم جنگیدن می کند. همینطور برای کم شدن پیامد جانبی ناخواسته داروهایی که سبب ریزش مو یا ضرر به ریه می شوند، مصرف می شود.

    بعضی ایزومرهای ویتامین E برای پیشگیری از سرطان مصرف می شوند. مطالعات متعدد حیوانی شواهدی از سرکوبپرورش تومور با مصرف دوزهای غذا تکت کرینوول نمایان کرده است.

    چندین مکانیسم عمل توسط توکوترنول ها مطرح می شود که سبب مرگ سلول های سرطانی، خاموش کردن ژن های وابسته به سرطان و مهار آنژیوژنز یاپرورش غیرطبیعی عروق خونی درون تومور می شود.

    در مطالعات حیوانی، توانایی هایمراقبت ی ویتامین ای در موارد سرطان سینه، پروستات، کبد و پوست نشان داده شده است.


  • خوب شدن استقامت فیزیکی و قدرت عضلانی

  • ویتامین E قادراست برای خوب شدن استقامت فیزیکی شما مورد مصرف قرار گیرد. پس از ورزش، قادراست انرژی شما را زیاد شدن دهد و میزان استرس اکسیداتیو را روی عضلات کم شدن دهد.

    ویتامین ای قادراست قدرت عضلانی را خوب شدن قسمتد. با ترویج گردش خون، خستگی را از بین می برد و همینطور قادراست دیواره های مویرگ را تثبیت کند و سلول های شما را غذا کند.


  • یاری بهپرورش در بارداری

  • ویتامین E در دوران بارداری وپرورش نوزادان و بچه ها خیلی باارزش است زیرا از اسیدهای چرب الزامیمراقبت می کند و به کنترل التهاب یاری می کند.

    بعضی از متخصصان باور دارند ویتامین E در مرحله های اولیهپرورش مغز و اعصاب تأثیر می گذارد. به همین علت پیشنهاد می شود خانم ها باردار، مادران شیرده و بچه ها تا سن ۲ سالگی یک مکمل طبیعی ویتامین ای مبتنی بر خوراکی استفاده کنند.


    منابع خوراکی ویتامین ای

    بیشتر مردم آگاه نیستند که “ویتامین E” به هشت ترکیب، چهار توکوفرول و چهار تاکوترینول گفته می شود.

    گرفتن ویتامین E به اندازه به اندازه برای مردم خیلی جوان (جنین یا نوزاد)، سالمندان و خانم ها باردار ضروی است. پیشنهاد می شود بزرگسالان در روز ۱۵ میلی گرم ویتامین ای استفاده کنند. موادخوراکی شامل ویتامین E جملهند از:

    1. دانه های آفتابگردان: ۱ فنجان – ۳۳.۴۱ میلی گرم (۲۲۰ درصد)
    2. بادام: ۱ فنجان – ۳۲.۹۸ میلیگرم (۲۱۸ درصد)
    3. فندق: ۱ فنجان – ۲۰.۲۹ میلیگرم (۱۳۳ درصد)
    4. گندم: ۱ فنجان دشت، نشتی – ۱۸ میلی گرم (۱۲۰ درصد)
    5. انبه: ۱ عدد- ۳.۰۲ میلیگرم (۲۰ درصد)
    6. آووهدیه: یک عدد- ۲.۶۸ میلیگرم (۱۸ درصد)
    7. کره کدو: ۱ فنجان پخته شده و کدو مخروطی – ۲.۶۴ میلی گرم (۱۷ درصد)
    8. بروکلی: ۱ فنجان پخته شده – ۲.۴ میلی گرم (۱۲ درصد)
    9. اسفناج: ½ فنجان پخته شده و یا محدوده ۲ فنجان نپخته – ۱.۹ میلی گرم (۱۰ درصد)
    10. کیوی: ۱ عدد متوسط ​​- ۱.۱ میلیگرم (۶ درصد)
    11. گوجه فرنگی: ۱ عدد خام – ۰.۷ میلی گرم (۴ درصد)

    گونه های ویتامین ای

    هشت ایزومر اصلی ویتامین E وجود دارد. بیشتر مزایای ویتامین E که در بالا توضیح داده شد، مربوط به آلفا توکوفرول است که یکی از هشت گونه ویتامین ای است.

    به تازگی، پژوهشگران توجه زیادتری به دیگر اشکال ویتامین E نیز داشته اند، تکت کرینو زیادتر مورد توجه واقع شده است، که برخی آن را “ویتامین E قرن ۲۱” می دانند. تکتورینوئید های آلفا و بتا حداقل فعالیت را دارند، در حالی که دلتا- و قدما-تکتورینوول فعال ترین ها هستند.

    یافته های اخیر حاکی از آن است که آلفا توکوفرول زیان آور نیست، اما امکان پذیر است با جذب گونه های دیگر ویتامین E، از جمله دیگر توکوفرول ها و توکوترینول ها که برای قلب و تندرستی مورد احتیاج است، تداخل داشته باشد.

    با توجه به موسسه لینوس پالینگ در دانشگاه ایالتی اورگان:

    ویتامین E در واقع متشکل از دو ترکیب ساختاری مشابه، توکوفرول و tocotrienols است. هر ترکیب از چهار مولفه تشکیل شده است که هر کدام دارای ساختارهای مولکولی مجزا هستند. هر ماده به عنوان یک ایزومر (یا ویتامین) ویتامین E ندلگرمیه می شود.

    هر ایزومر ویتامین E دارای خصوصیات منحصر به شخص، مزایا و خصوصیت های ویژهی است که در صورت فرمول بندی محصولات خوراکی و یا آشامیدنی ها کاربردهای باارزشی خواهند داشت.

    به تازگیً مطالعاتی در خصوص آموزش عمومی در مورد مزایای ویژه ایزومرها انجام شده است. به عنوان مثال مزایای وابسته با ایزومرهای تات کرینوئال، که به حفاظت در برابر طیف گسترده ای از مریضی های مزمن می پردازد و خصوصیات آنتی اکسیدان و ضد التهابی منحصر به شخصی دارد.

    توکوترینول همینطور دارای توانایی ضد سرطان و ضد توموری، تاثیرات کم شدن چربی و کلسترول و تاثیراتمراقبت ی دارد که بر مغز، نورون ها، سلول ها و سیستم ایمنی اثر می گذارد.

    مناسبتر است گونه های متفاوتی از ایزومرهای ویتامین E را از رژیم خوراکی خود گرفتن نمایید، با توجه به اینکه گونه های متفاوت دارای مزایای مختلف هستند. توکوتری نیوز دارای مزایای استثنایی است که دیگر اشکال ویتامین ای از آن بی بهره هستند.

    امروزه تحقیقات در خصوص توکوترینول زیادتر در مورد مریضی هایی نظیر مریضی قلبی عروقی، سندرم متابولیک، سرطان و استئوپنی / پوکی استخوان است.

    منابع تکتوریولین ها در خیلیی از رژیم های خوراکی وجود ندارد. منابع آن شامل دانه آناتتو، نارگیل، جو، یا روغن نخل تجاری استخراج شده و روغن سبوس برنج است.

    در نهایت مناسبتر است ویتامین E را به طور طبیعی از خوراکی ها به دست آورید، نه اینکه ویتامین E غیرطبیعی را از مکمل های کم کالری یا خوراکی های فرآوری شده آماده نمایید، که همواره به صورت قدما توکوفرول یا آلفا توکوفرول است.

    بیشتریت ویتامین E غیرطبیعی که در مکمل ها یافت می شود گونهی نیست که در واقع در طبیعت یافت می شود و لزوما برای پیشگیری از مریضی و زیاد شدن تندرستی خوب نیست. به همین علت مناسبترین راه برای گرفتن خصوصیات ویتامین E استفاده خوراکی های طبیعی شامل ویتامین E است.


    چگونگی به دست آوردن ایزومرهای متفاوت ویتامین E (از جمله توکوتری نیوز):

    بیشتر مواد خوراکی در رژیم متداولی مردم دارای ایزومرهای ویتامین E نظیر قدما توکوفرول و به مقدار کم آلفا توکوفرول هستند. این به ویژه در مورد روغن های حاصل از محصولات عمده ای نظیر سویا، ذرت، پنبه دانه و دانه کنجد، که محدوده ۸۰ درصد از ایزومرهای ویتامین E را تشکیل می دهند، صادق است. این روغن شامل بین ۳ تا ۵ برابر قدما توکوفرول در مقایسه با آلفا است.

    همانطور که در بالا ذکر شد، گرفتن تکت کرینوول ها از رژیم خوراکی سخت است، زیرا منابع خیلی کمتری در دسترس است.

    موسسه لینوس پائولینگ پیشنهاد می کند ویتامین E تکت کرینوول در محدوده ۱۴۰ میلی گرم در روز با دوز متوسط استفاده شود تا به حفاظت از ایمنی جسم بپردازد و برای بهره مندی از دیگر خصوصیات استفاده ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم در روز خوب است. در اینجا راهنمایی هایی در مورد یافتن مناسبترین منابع وجود دارد:

    • بذر درخت آناتو که یک گیاه گرمسیری است، شامل مقادیر خیلی بالایی از توکوترینول ها است که ۹۰ درصد آنان دلتا تکتورینول و ۱۰ درصد قدما تکتورینول هستند.
    • دیگر منابع مناسب جملهند از روغن برنج، روغن نخل و روغن سبوس برنج، همراه با بادام زمینی، و گردو.
    • برخی دیگر که رایج تر هستند جملهند از غلات، جو دو سر و چاودار
    • برای زیاد شدن میزان ایزومرهای ویتامین E راه های بیشتری وجود دارد. غلات، بلغور جو دوسر را به سالاد خود اضافه نمایید. همینطور می توانید آجیل خام و یا دانه ها را به عنوان میان نوبت استفاده نمایید.
    • اضافه کردن ویتامین E به ناهار یا شام خود را با استفاده اسفناج ؛ اضافه کردن گوجه فرنگی یا حتی میوه تازه نظیر پاپایا.
    • اگر شما به دنبال یک میان نوبت سالم شامل ویتامین E هستید، سیب له شده را با کره بادام زمینی یا آوهدیه بر روی نان تست شده استفاده نمایید.
    • راه آسان دیگری برای به دست آوردن ویتامین E افزودن یک قاشق خوراکی خوری روغن گندم به هر دستور خوراکی می باشد.

    میزان ویتامین E استفادهی در روز

    پیشنهاد هایی برای گروه های سنی متفاوت در زیر آورده شده است:

    بچه ها:

    • ۱-۳ سال: ۶ میلی گرم در روز ( ۹ IU)
    • ۴-۸ سال: ۷ میلی گرم در روز (۱۰.۴ IU)
    • ۹-۱۳ سال: ۱۱ میلی گرم در روز (IU 16.4)

    خانم ها:

    • ۱۴ سال و بالاتر: ۱۵ میلی گرم در روز (۲۲.۴ IU)
    • باردار: ۱۵ میلی گرم در روز (۲۲.۴ IU)
    • شیرده: ۱۹ میلی گرم در روز (IU 28.5)

    آقایان:

    • ۱۴ سال و بالاتر: ۱۵ میلی گرم در روز (۲۲.۴ IU)

    مناسبتر است پیش از استفاده ویتامین ای (بیش از میزان پیشنهاد شده) با دکتر خود صحبت نمایید.

    • ۱-۳ سال: ۲۰۰ میلی گرم در روز (۳۰۰ IU)
    • ۴-۸ سال: ۳۰۰ میلی گرم در روز (۴۵۰ IU)
    • ۹-۱۳ سال: ۶۰۰ میلی گرم در روز (۹۰۰ IU)
    • ۱۴-۱۸ سال: ۸۰۰ میلی گرم در روز (۱۲۰۰ IU)
    • ۱۸ سال و بالاتر: ۱۰۰۰ میلی گرم در روز (۱۵۰۰ IU)

    به یاد داشته باشید که به علت اینکه ویتامین E محلول در چربی است، مکمل ها به همراه خوراکی مناسبتر جذب می شوند و انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می کند آنتی اکسیدان ها، از جمله ویتامین E، با رژیم خوراکی سالم ومناسب که در آن میوه ها، سبزیجات و غلات کامل بیشتر است همراه باشد. گرفتن ویتامین از مواد خوراکی مناسبتر است زیرا استفاده بیش از اندازه آن از طریق رژیم خوراکی کاری سخت است.


    نشانه ها فقدان ویتامین ای

    فقدان ویتامین E (به معنی استفاده تمام ایزومرها) همواره امری نادر به دید می رسد وزمانی که با آن مواجه می شوید فکر می نمایید به دلیل رژیم خوراکی ناخوب نیست. با این حال، برخی از متخصصان باور دارند امروزه خیلیی از مردم ویتامین E به اندازه را از رژیم خوراکی خود به شکل طبیعی گرفتن نمی کنند، به ویژه، tocotrienols.

    تقویت ویژهی وجود دارد که امکان پذیر است به فقدان ویتامین E منجر شود (به علت ناکامی در نحوه جذب مواد غذایی). یک نوزاد نارس که وزنی کمتر از ۳.۵ پوند دارد، دربرابر ریسک فقدان ویتامین E قرار دارد، اما کارشناس اطفال در مواظبت از نوزادان به طور متداول احتیاجهای غذا ای نوزاد را ارزیابی می کند.

    مردم مبتلا به مسائل جذب چربی، که یک مسئله شایع برای کسانی است که با مریضی التهابی روده جنگیدن می کنند، امکان پذیر است در بعضی موارد با فقدان ویتامین E نیز مواجه شوند.

    مردمی که دارای فقدان ویتامین ای هستند رژیم خوراکی ناخوبی در زمینه چربی دارند؛ زیرا همانطور که در بالا ذکر شد، چربی برای جذب ویتامین E مورد احتیاج است. این مردم شامل مردمی هستند که دارای فیبروز کیستیک هستند، جراحی بای پس معده انجام داده اند و یا مردمی هستند که دارای مسائلی نظیر مریضی کرون، مریضی کبد یا نارسایی لوزالمعده هستند. علامت های فقدان جملهند از از دست دادن هماهنگی عضلات و آشفتگی بینایی و گفتار.


    پیامد جانبی ویتامین E

    مناسبترین وضعیت گرفتن ویتامین E از طریق دهان یا پوست است. بیشتر مردم در زمان استفاده دوز پیشنهاد شده هیچ پیامد جانبی را تجربه نمی کنند، اما در دوزهای بالا پیامد جانبی وجود دارد.

    ویتامین E زمان استفاده در مقادیر خیلی بیشتر، مخصوصا در مردم مبتلا به مریضی هایی نظیر مریضی قلبی یا دیابت، پرمخاطره است. اگر از این مسائل رنج می برید، هر روزه IU 400 و یا زیادتر استفاده ننمایید.

    بعضی مطالعات نشان می دهند که استفاده دوزهای بالا ویتامین E که بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ واحد در روز است، امکان پذیر است احتمال دچار به سکته مغزی شدید را به مقدار ۲۲ درصد زیاد شدن دهد. یکی از پیامد جدی ویتامین E، زیاد شدن ریسک خونریزی، به ویژه در مغز است.

    از استفاده مکمل های شامل ویتامین E یا هر نوع ویتامین آنتی اکسیدان دیگر بلافاصله قبل و بعد از آنژیوپلاستی بپرهزید. به دید می رسد این ویتامین ها با بازسازیو خوب شدن تداخل دارند درنتیجه حتما با دکتر خود در خصوص استفاده آن ها مشورت نمایید.

    مکمل های با ویتامین E خیلی بالا قادراست به طور بالقوه منجر به بی قراری های زیر شود:

    • نارسایی قلبی در مردم مبتلا به دیابت
    • بدتر شدن آشفتگیات خونریزی
    • زیاد شدن اقبال سرطان ریه، گردن و پروستات
    • زیاد شدن خونریزی در طول و بعد از جراحی
    • زیاد شدن احتمال مرگ پس از حمله قلبی یا سکته مغزی

    یک مطالعه نشان داد مکمل های ویتامین E همینطور می توانند برای خانم های که در مرحله های اولیه بارداری هستند، زیان آور باشند. خانم های که در طول هشت هفته اول حاملگی از مکمل های ویتامین E مصرف می کردند، کاستی ها قلب مادرزادی را مشاهده کردند.

    دوزهای بالا ویتامین E نیز گاهی امکان پذیر است به وضعیت تهوع، اسهال، گرفتگی معده، خستگی، ضعف، سردرد، تاری دید، خارش، کبودی و خونریزی منجر شود.

    ویتامین Eمحلی قادراست پوست بعضی مردم را برانگیختن کند، درنتیجه ابتدا یک میزان کوچک را امتحان نمایید و مطمئن شوید حساسیت ندارید.


    رابطه ویتامین E با دیگر مواد غذایی و تفاکتورات

    مکمل های ویتامین E می توانند سبب کم شدن شتاب لخته شدن خون شوند، و زمانی که از داروهایی مصرف می نمایید که لخته شدن را نیز آهسته می کنند، امکان پذیر است احتمال کبود شدن و خونریزی زیاد شدن یابد.

    بعضی از داروهایی که لخته شدن خون را سرعت قسمتیدن به می کنند شامل آسپیرین، کلوپیدوگرل، ایبوپروفن و وارفارین هستند. وارفارین (Coumadin ) به ویژه برای کم شدن شتاب لخته شدن خون مورد مصرف قرار می گیرد. استفاده ویتامین E با وارفارین قادراست اقبال کبود شدن و خونریزی را زیاد شدن دهد.

    داروهایی که برای کم شدن کلسترول مورد مصرف قرار می گیرند نیز امکان پذیر است با ویتامین E رابطه برقرار کنند. معلوم نیست استفاده ویتامین E به تنهایی سبب کم شدن تاثیرقسمتی بعضی از داروهای کم شدن دهنده کلسترول می شود یا نه اما به دید می رسد کلسترول با بتا کاروتن، ویتامین C و سلنیوم استفاده می شود.


    خلاصه خصوصیات ویتامین E
    • ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدان برای جسم سودمند است. ویتامین E به عملکرد خیلیی از هیکل ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی یاری میکند.
    • ویتامین E شامل هشت ترکیب، چهار توکوفرول و چهار تاکوترینول است و هر یک خصوصیات متفاوتی را ارائه می دهند. مناسبتر است گونه های متفاوت ایزومرهای ویتامین E را در رژیم خوراکی خود استفاده نمایید، زیرا گونه های متفاوت دارای مزایای مختلف هستند.
    • خصوصیات ویتامین E جملهند از: تعادل کلسترول، جنگیدن با رادیکال های آزاد، پیشگیری از پیشرفت مریضی، بازسازیپوست ضرر دیده، ضخیم شدن مو،مناسب سازی هورمون ها، یاری به نشانه ها PMS، خوب شدن بینایی، یاری به مردم مبتلا به آلزایمر، کم شدن ریسک دچار به سرطان و خوب شدن تاثیرات معالجه های دکتری، تثبیت استقامت فیزیکی و قدرت عضلانی.
    • ویتامین E تنها در خوراکی های گیاهی، از جمله روغن ها، آجیل، غلات، میوه ها و گندم ها یافت می شود. همینطور مکمل آن در دسترس است. برخی از خوراکی های پربار از ویتامین E شامل: دانه های آفتابگردان، بادام، فندق، گندم، انبه، آووهدیه، بروکلی، اسفناج، کیوی و گوجه فرنگی.
    • ویتامین E در دوران بارداری برای مادر و بچه سودمند است، زیرا ویتامین حیاتی برایپرورش است.
    • نشانه ها فقدان ویتامین E جملهند از: از دست دادن هماهنگی عضلات و آشفتگی بینایی و گفتار.
    • ویتامین E امکان پذیر است زمان استفاده در مقادیر خیلی بیشتر، مخصوصا در مردم مبتلا به مریضی قلبی یا دیابت، پرمخاطره باشد. اگر از این مریضی ها رنج می برید، هر روزه زیادتر از ۴۰۰ IU از این ویتامین استفاده ننمایید.

    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب ویتامین ای چیست؟ خصوصیات استفاده ویتامین E | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 46
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه