چگونه خوراکی ی سالم بپزیم و سالم خوراکی بخوریم؟ 10 شیوه برای خوراکی ی سالم | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 1 هفته قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • چگونه خوراکی ی سالم بپزیم و سالم خوراکی بخوریم؟ 10 شیوه برای خوراکی ی سالم | مجله سلامت یاثار
  • چگونه خوراکی ی سالم بپزیم و سالم خوراکی بخوریم؟ 10 شیوه برای خوراکی ی سالم | مجله سلامت یاثار


    اگر به دنبال زندگی زیاد و سالم هستید بایست از همین امروز در نحوه خوراکی پختن و البته خوراکی میل کردنتان تازه دید نمایید و به سمت خوراکی های سالم تغییر جهت دهید.

    این تغییرات ساده می‌توانند اثر خیلی بیشتری روی قلب، سیستم ایمنی جسم و سایز دور کمر شما داشته باشند.

    ۱. به جای سس مایونز از آووهدیه مصرف نمایید

    چربی‌های موجود در آووهدیه برای قلب سودمندند و به نوبت‌های خوراکی شما بافتی روغنی، مزهی خوشمزه و میزان بیشتری مواد غذایی اضافه می‌کنند. یک عدد آووهدیه، یک چهارم احتیاج هر روزه شما به منیزیم، فولات و ویتامین A را تامین می‌کند و افزون بر آن، میزان بیشتری ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی دارد.

    ۲. به سس ماکارونی‌تان، هویج رنده شده اضافه نمایید

    یک هویج در روز، به خوراکی ی شما رنگ زیبا و وضعیت تردی می‌دهد ، کاروتن موجود در هویج، ریسک حمله قلبی (تا ۴۵درصد) و سرطان ریه را کم شدن می‌دهد.

    ۳. در میان نوبت‌ها بجای چوب شور از آجیل مصرف نمایید

    شاید چوب شور چربی و کالری کمتری داشته باشد، اما آجیل منشا خیلی مناسبتری از پروتئین، منیزیم، ویتامین E و ویتامین‌های گروه B است.تحقیقی از مجله دکتری بریتانیا نشان می‌دهد که میل کردن یک مشت آجیل به عنوان میان نوبت چند بار در هفته، ریسک مریضی قلبی را تا ۳۵درصد کم شدن می‌دهد.بعلاوه، آجیل شامل چربی‌های تک غیر اشباع است که برای تندرستی قلب سودمندند و امکان پذیر است به شما یاری کنند که وزن کم نمایید.

    ۴. از ظروف چدنی مصرف نمایید

    به گفته مجله انجمن رژیم خوراکی امریکا،  ۲۰درصد از خانم های که در سنین باروری هستند، فقدان آهن دارند. آنان رسما (واقعا) کم خون نیستند اما همان علامت‌ها را دارند:خستگی، حساسیت به سرما و عفونت‌ها و اشکال در تمرکز.برای اضافه کردن آهن به رژیم خوراکیتان،  وسایل آشپزی گران قیمت‌تان را کنار بگذارید و از ظروف چدنی مصرف نمایید.مواد معدنی از ظرف به داخل خوراکی می‌روند و میزان اهن را بخصوص در خوراکی های اسیدی نظیر سس ماکارونی و سوپ گوجه فرنگی چندین برابر می‌کنند.

    ۵. همراه خوراکی ، چای یا قهوه استفاده ننمایید

    این آشامیدنی‌ها، شامل موادی به نام ” تانن ” هستند که جذب آهن را تا ۹۴درصد کم شدن می‌دهند.در حال حاضر خانم ها برای برطرف کردن احتیاجهایشان، آهن خیلی اندکی استفاده می‌کنند و چای و قهوه تنها مسئله را زیادتر می‌کنند.چای‌های گیاهی هم، همان کار را انجام می‌دهند.نعناع بیابانی تا ۸۴درصد و گل بابونه و بقیه گیاهان تا ۵۰درصد جلوی جذب آهن را می‌گیرند.درنتیجه چای یا قهوه را قبل یا بعد از خوراکی بنوشید.

    همینطور بخوانید: ۵ چای لاغری

    ۶. به خمیر پنکک، وافل یا کیک مافین، جوانه گندم اضافه نمایید

    جوانه گندم، یک منشا عالی از مواد غذایی است.نصف فنجان جوانه گندم برشته شده، زیادتر از نصف احتیاج هر روزه شما به منیزیم و همینطور میزان بیشتری از ویتامین‌های دیگر را تامین می‌کند.از جمله ۵۰ درصد از احتیاج هر روزه به فولات، ۶۰درصد از ویتامین E مورد احتیاج.جوانه گندم همینطور،  مقادیر خوبی از مواد معدنی نظیر آهن و روی را فراهم می‌کند.

    ۷. به سوپ‌ها، خورشت‌ها و سس‌ها، سیر اضافه نمایید

    سیر با کم شدن کلسترول خون و کلسترول بد (LDL) در برابر مریضی‌های قلبی از مامراقبت می‌کند و جلوی لخته شدن خون را می‌گیرد.سیر همینطور در برابر عفونتهای باکتریایی از مامراقبت می‌کند و سبب تثبیت سیستم ایمنی جسم می‌شود.مواد گوگردی موجود درسیر، امکان پذیر است به مقاومت با سرطان پوست، معده، سینه و روده بزرگ یاری کنند.

    همینطور بخوانید: ۸ غذا کم شدن دهنده کلسترول

    ۸. بجای سیب زمینی متداولی از سیب زمینی شیرین مصرف نمایید

    سیب زمینی شیرین نسبت به سیب زمینی متداولی، مواد غذایی زیادتری دارد(نظیر ویتامین A و زینک).همینطور زیادتر از ۶برابر سیب زمینی متداولی کلسیم دارد.در حالیکه سیب زمینی متداولی بتاکاروتن ندارد،حتی یک سیب زمینی شیرین کوچک، دو برابر سهمیه هر روزه شما از این آنتی اکسیدان قوی را فراهم می‌کند که ریسک مریضی قلبی و سرطان را کم شدن می دهد.

    ۹. به سالادها و سوپ‌ها، حبوبات اضافه نمایید

    مردمی که در هر هفته ، چند نوبت حبوبات استفاده می‌کنند، ریسک مریضی‌های قلبی‌شان را تا ۲۲درصد کم شدن می‌دهند.حبوبات افزون بر فیبر، شامل مواد شیمیایی گیاهی  از جمله “ساپونین‌ها” و “فیتوسترول‌ها ” می‌باشند که به کم شدن کلسترول خون یاری می‌کنند.یک فنجان حبوبات که روی سالاد پاشیده شده یا به سوپ سبزیجات اضافه شده یا بعنوان یک نوبت خوراکی با کوینولا آمیخته شده یا به همراه آووهدیه و سالسا در یک نان ذرت مکزیکی پیچیده شده باشد، تقریبا یک سوم احتیاج هر روزه یک خانم به آهن را تامین می‌کند.

    ۱۰. گوجه فرنگی‌ها را بپزید

    “لیکوپن” که رنگدانه قرمر موجود درگیاهان است،  یک آنتی اکسیدان قوی است و گوجه فرنگی یک منشا پربار از آن است.لیکوپن اکثر در محصولات گوجه فرنگی پخته شده  مناسبتر از گوجه فرنگی تازه، جذب می‌شود.هر چه لیکوپن زیادتری استفاده نمایید، ریسک مریضی قلبی عروقی و سرطان را زیادتر کم شدن می‌دهید.۱۰میلی گرم (یا میزان لیکوپن موجود در نصف فنجان سس گوجه فرنگی) حداقل ۷بار در هفته،  برای آغاز مناسب است.گوجه فرنگی‌هایی که روی بوته رسیده‌اند نسبت به گوجه فرنگی‌هایی که موقع چیدن سبز بوده‌اند و بعدا رسیده‌اند، لیکوپن زیادتری دارند.


    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب چگونه خوراکی ی سالم بپزیم و سالم خوراکی بخوریم؟ 10 شیوه برای خوراکی ی سالم | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 20
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه