تحقیق درباره دارچین - مقاله در مورد خصوصیات دارچین | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 1 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • تحقیق درباره دارچین - مقاله در مورد خصوصیات دارچین | مجله سلامت یاثار
  • تحقیق درباره دارچین - مقاله در مورد خصوصیات دارچین | مجله سلامت یاثار


    دانشمندان سال هاست بر این باورند که دارچین قادراست از زیاد شدن بیش از اندازه قند خون پیشگیری کند و جسم را در برابر مقاومت به انسولینمراقبت نماید. این موضوع عامل ریسکی برای دیابت محسوب می شود. اما اینکه دارچین چگونه قادراست چنین کاری را انجام دهد دقیقا نمایان نبود.

    با اینکه بعضی از مطالعات انجام شده تاثیر قوی را در مورد دارچین گزارش کرده اند اما دیگر مطالعات قطعی نیستند.

    تحقیق جدیدی که در نشست سالانه زیست شناسی مولکولی و بیوشیمی در آمریکا بیان شد مکانیسم احتمالی برای این تاثیرات را توصیه می کند و از این ایده که دارچین نیروگاه متابولیزم جسم است پشتیبانی می نماید.

    در حقیقت دانشمندان بر این باورند که مزایای این ادویه امکان پذیر است فراتر از کنترل میزان قند خون باشد.

    امی استاکرت سال هاست که دارچین را مورد تحقیق گذاشته است. در سال ۲۰۱۵، تحقیق و پژوهش او نشان داد مردم مبتلا به دیابت گونه ۲ که به صورت هر روزه از مکمل های شامل دارچین مصرف کرده بودند کم شدن قابل توجهی در میزان قند خون خود نسبت به مردمی که از دارونماها مصرف کرده بودند داشتند.

    بعضی از این تاثیرات حتی بعد از اینکه شرکت کنندگان استفاده مکمل ها را قطع کردند نیز دنباله داشت. این موضوع نشان می دهد که تغییرات دنباله دار در میزان سلولی آغاز شده است.

    پزشک امی استاکرت در این باره می گوید: ما به این موضوع دست یافتیم که یکی از پروتئین های درگیر در نمایش ژن ها قادراست تحت اثر دارچین قرار گیرد.

    مقاله مرتبط: خصوصیات دارچین

    تحقیق جدید او که هنوز در مجله منتشر نشده است بر روی Sirtuin-1 تمرکز دارد. همانطور که می دانید Sirtuin-1 پروتئینی است که در مرتب کردن انسولین اثر فعالی دارد. او در این باره چنین می گوید: ما به مناسبی می دانیم که این پروتئین بر روی سایت پروتئین ها نیز فعالیت دارد و قادراست در سرایت گلوکز اثر داشته باشد.

    درنتیجه می توان به این نتیجه رسید که چنین پروتئینی امکان پذیر است اثر کلیدی در این تقویت داشته باشد.

    تحقیق درمورد مزایای دارچین برای بدن

    دانشمندان به مناسبی می دانند که Sirtuin-1 توسط آنتی اکسیدان رسوراترول فعال می شود. دارچین نیز ترکیب مشابهی دارد که با عنوان فنول ها شناخته شده است و قادراست به مولکول Sirtuin-1 متصل شود.

    پزشک استاکرت و همکارانش از الگو رایانه ای برای تحقیق این فرضیه مصرف کردند و به این نتیجه رسیدند که فنول های موجود در دارچین تفاکتور یکسان و در بعضی از موارد تفاکتور قوی تری با این پروتئین دارد. این موضوع نشان می دهد که فنول موجود در دارچین نیز قادراست این پروتئین را فعال سازد و مزایای موجود در این ادویه را به مناسبی توضیح می دهد.

    استاکرت در این باره می گوید: اگر چنین فرضیه ای صحت داشته باشد بدین معنی است که دارچین کار زیادتری نسبت به مرتب کردن میزان قند خون انجام می دهد. این ادویه بر روی پروتئینی کار می کند که بر روی متابولیسم لیپیدها ، تغییرپرورش سلول ها و نمایش گونه های ژن ها اثر دارد.

    مقاله درباره خصوصیات دارچین

    تحقیقات پیشین استاکرت نشان داده است مردمی که در روز ۱ گرم دارچین استفاده می کنند با کم شدن میزان قند خون مواجه خواهند شد. اما او معتقد است که حتی مقادیر کوچک تر که در آشپزی و پخت و پز مورد مصرف قرار می گیرد قادراست مزایایی برای جسم به همراه داشته باشد. او در این باره چنین توضیح می دهد:

    اگر دارچین با این آنزیم به روش ای که در الگو ما توضیح داده شده است تفاکتور داشته باشد قادراست با فرایند ضدپیری،کنترل آنتی اکسیدان ها و مزایای دیگر تندرستی وابسته باشد. برای اینکه مردم از چنین برتری هایی برخوردار شوند احتیاجی نیست در روز یک گرم دارچین استفاده نمایند.

    استاکرت توصیه می کند دارچین از فروشگاه های معتبر خریداری شود. تیم او در حال حاضر بر روی تاثیرات دارچین در سلول های چربی تحقیق می کنند و دلگرمیوارند پژوهش های خود را به عضلات و سلول های کبدی نیز پیشرفت دهند.

    نانسی فارل، یک کارشناس غذا و سخنگوی آکادمی غذا و رژیم های خوراکی می گوید با اینکه تحقیقات بر روی میزان قند خون هنوز قطعی نیست اما همین یافته ها دانشمندان را تشویق می کند مطالعات زیادتری انجام دهند.

    او در این باره می گوید: دارچینی که به صورت هر روزه در مواد خوراکی مورد مصرف قرار می گیرد قادراست یک عادت مناسب برای مردم باشد. فارل به مردم توصیه می کند این ادویه بی نظیر را به جوی دوسر، نان تست،چیلی و مواد دیگر اضافه کنند.

    البته بایست به دلیل داشته باشید که استفاده بیش از اندازه‌ی دارچین نیز قادراست عملکرد کبد را در مردمی که کبدشان اسیب دیده است بدتر کند. مصرف مکمل های شامل دارچین بایست همیشه با مشورت دکتر انجام شود.

    این اولین باری نیست که مزایای دارچین مورد تحقیق قرار می گیرد. اگر دارچین به درستی و به اندازه استفاده شود قادراست مزایای مناسبی برای جسم فراهم آورد.


    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب تحقیق درباره دارچین - مقاله در مورد خصوصیات دارچین | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 30
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه