خصوصیات میوه پاپایا (خربزه درختی) چیست؟ | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 5 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • خصوصیات میوه پاپایا (خربزه درختی) چیست؟ | مجله سلامت یاثار
  • خصوصیات میوه پاپایا (خربزه درختی) چیست؟ | مجله سلامت یاثار


    پاپایا یک میوه استوایی فوق ‌العاده سالم است.

    این میوه لبریز از آنتی ‌اکسیدان ‌هایی است که می ‌توانند التهاب را کم شدن دهند، با مریضی ها جنگیدن کنند و شما را جوان نگه دارند.

    ما در این مطلب به تحقیق ۸ خاصیت تندرستی این میوه سودمند می پردازیم، با ما همراه باشید.

    1. خوشمزه و لبریز از مواد غذایی است

    پاپایا میوه گیاه کاریکا پاپایا است.پرورش این میوه در آمریکای مرکزی و جنوب مکزیک آغاز ‌شده، اما در حال حاضر در خیلیی از نقاط جهان نیزپرورش کرده‌ است.

    پاپایا شامل یک آنزیم به نام papain است که می ‌تواند زنجیره‌ های سخت پروتئین موجود در گوشت ماهیچه را تجزیه کند. به همین علت، هزاران سال است که مردم از این میوه به منظور هضم پروتئین گوشت مصرف می کنند.

    اگر پاپایا رسیده باشد، می ‌تواند خام خورده شود. با این حال، پاپایا خام بایست همیشه قبل از میل کردن پخته شود. ارزش این موضوع در به ویژه زنانی باردار خیلی مورد توجه است، چرا که پاپایا نارس شامل مقادیر بالایی لاتکس است که سبب انقباض رحم می شود و امکان پذیر است سبب سقط جنین شود.

    پاپایا شبیه به گلابی است و قادراست طولی معادل ۵۱ سانتی متر داشته باشد. زمانی که این میوه سودمند هنوز نارس و کال باشد پوست آن سبز است و وقتی که رسیده باشد پوستی نارنجی رنگ خواهد داشت. گوشت آن نیز امکان پذیر است زرد، نارنجی و یا قرمز باشد.

    افزون بر این، این میوه دارای دانه ‌هایی سیاه است که خوراکی اما تلخ هستند.

    یک پاپایا کوچک (۱۵۲ گرم) شامل:

    • کالری: ۵۹
    • کربوهیدرات: ۱۵ گرم
    • فیبر: ۳ گرم
    • پروتئین: ۱ گرم
    • ویتامین سی: ۱۵۷٪ از میزان مواد غذایی مورد احتیاج هر روزه
    • ویتامین آ: ۳۳٪  از میزان مواد غذایی مورد احتیاج هر روزه
    • Folate (ویتامین B9): 14٪ از میزان مواد غذایی مورد احتیاج هر روزه
    • پتاسیم: ۱۱٪ از میزان مواد غذایی مورد احتیاج هر روزه
    • مقادیر بیشتری کلسیم، منیزیم و ویتامین B1 ، B3 ، B5 ، E و K.

    پاپایا همینطور شامل آنتی اکسیدان های سالم شناخته شده به عنوان کاروتنوئیدها – به ویژه یک گونه به نام لیکوپن است.  افزون بر این، جسم شما این آنتی ‌اکسیدان‌ های سودمند را مناسبتر از میوه‌ ها و سبزیجات دیگر جذب می‌ کند.

    1. دارای تاثیرات آنتی اکسیدانی قوی است

    رادیکال های آزاد مولکول های واکنشی هستند که در طول متابولیسم جسم شما ایجاد می شوند. آن ها می توانند استرس اکسیداتیو را تثبیت کنند که قادراست منجر به مریضی شود.

    آنتی اکسیدان ها، از جمله کاروتنوئیدهای موجود در پاپایا، می توانند رادیکال های آزاد را خنثی کنند.

    مطالعات نشان می دهند که پاپایا تخمیر شده قادراست استرس اکسیداتیو را در مردم مسن و مردم مبتلا به دیابت، کم کاری تیروئید و مریضی کبد کم شدن دهد. همینطور خیلیی از پژوهشگران بر این باورند که رادیکال ‌های آزاد بیش از اندازه در مغز فاکتور باارزشی در مریضی آلزایمر هستند.

    در یک مطالعه، مردم مبتلا به آلزایمر یک عصاره پاپایا تخمیر شده را به مدت شش ماه گرفتن کردند، و سپس یک افت ۴ درصدی را در نشانگر زیستی تجربه کردند که نشان ‌دهنده ضرر اکسیداتیو به DNA و همینطور وابسته با پیری و سرطان است.

    کم شدن استرس اکسیداتیو به میزان لیکوپن پاپایا و توانایی حذف آهن اضافی که نمایانه تولید رادیکال های آزاد است مربوط می شود.

    1. دارای خصوصیات ضد سرطان است

    تحقیقات نشان می دهد که لیکوپن موجود در پاپایا قادراست ریسک دچار به سرطان را کم شدن دهد. همینطور امکان پذیر است برای مردمی که تحت معالجه سرطان هستند نیز سودمند باشد . این میوه سودمند این کار را با کم شدن رادیکال های آزاد انجام می دهد.

    افزون بر این، پاپایا قادراست بعضی تاثیرات منحصر به شخصی که امکان پذیر است دیگر میوه ها نداشته باشند را دارا باشد.

    در بین ۱۴ میوه و سبزیجات با خصوصیت ‌های آنتی‌اکسیدان شناخته ‌شده، تنها پاپایا فعالیت ضد سرطانی را در سلول‌ های سرطانی سینه نشان داد.

    در یک مطالعه کوچک در مردم مسن با التهاب و ناراحتی معده، گرفتن پاپایا تخمیر شده ضرر اکسیداتیو را کم شدن داد.

    با این حال، قبل از این که پیشنهاد ‌هایی ارائه شود، تحقیقات زیادتری مورد احتیاج است.

    1. قادراست تندرستی قلب را خوب شدن قسمتد

    اضافه کردن پاپایای زیادتر به رژیم خوراکی شما قادراست تندرستی قلب شما را تثبیت کند.

    مطالعات انجام شده حاکی از آن است که میوه هایی که لبریز از لیکوپن و ویتامین C هستند، می توانند تندرستی قلب را ارتقا قسمتند. آنتی‌ اکسیدان‌ های موجود در پاپایا قادرند تا از قلب شمامراقبت کنند و تاثیرات محافظی “کلسترول مناسب” یا همان HDL را زیاد شدن دهند.

    در یک مطالعه، مردمی که یک مکمل پاپایا را به مدت ۱۴ هفته استفاده کرده بودند، التهاب کمتر و نسبت مناسبتر “کلسترول بد” به “کلسترول مناسب” یا LDL  به HDL را نسبت به مردمی که این مکمل را مصرف نکرده بودند داشتند.

    1. قادراست با التهاب جنگیدن کند

    التهاب مزمن در خیلیی از مریضی ریشه دارد‌ها و خوراکی های ناسالم و روش زندگی است که می ‌تواند فرآیند آن را برانگیختن کرده و به ریسک بیندازد. مطالعات نشان می دهد که استفاده میوه ها و سبزیجات پربار از آنتی اکسیدان نظیر پاپایا، به کم شدن نشانگرهای التهابی یاری می کنند.

    به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که آقایانی که استفاده میوه ‌ها و سبزیجات لبریز از کاروتنوئید را زیاد شدن داده‌ بودند، کم شدن قابل ‌توجهی در CRP، یک نشانگر التهابی ویژه داشته‌ اند.

    1. قادراست فرایند گوارش و هضم را خوب شدن قسمتد

    آنزیم papain در پاپایا می ‌تواند پروتئین را آسان ‌تر هضم کند. مردم در مناطق گرمسیری استفاده پاپایا را برای معالجه یبوست و دیگر علامت‌ های سندرم روده برانگیختن ‌پذیر (IBS) در دید می ‌گیرند.

    در یک مطالعه، مردمی که یک فرمول مبتنی بر پاپایا را به مدت ۴۰ روز گرفتن کردند، خوب شدن قابل ‌توجهی در یبوست و نفخ را مشاهده کردند. دانه‌ ها، برگ‌ ها و ریشه‌ این میوه نیز برای معالجه زخم در حیوانات و انسان ‌ها مصرف شده است.

    1. در برابر ضرر‌ های پوستی از پوستمراقبت می کند

    علاوه بر حفظ تندرستی بدن، می ‌توانید به پوست خود یاری نمایید تا نرم ‌تر و جوان تر به دید برسد.

    باور بر این است که فعالیت بیش از اندازه رادیکال های آزاد مسئول خیلیی از چین و چروک ها، افتادگی و دیگر ضرر های پوستی است که با زیاد شدن سن رخ می‌ دهد.

    ویتامین C و لیکوپن  موجود در پاپایا از پوست شمامراقبت می کنند و امکان پذیر است این نشانه ها پیری را کم شدن دهند.

    در یک مطالعه، گرفتن مکمل لیکوپن به مدت ۱۰ تا ۱۲ هفته، قرمزی پوست پس از قرار گرفتن دربرابر آفتاب که علامت ضرر پوستی است را کم شدن داد. در تحقیق دیگر، خانم ها مسن که ترکیبی از لیکوپن، ویتامین C و دیگر آنتی اکسیدان ها را برای ۱۴ هفته استفاده کرده بودند، عمق چروک های صورت شان کم شدن قابل ملاحظه ای داشت.

    1. خوش ‌مزه و چند منظوره

    پاپایا مزه منحصر به شخصی دارد که خیلیی از مردم آن را دوست دارند. و رسیده بودن آن کلید این مزه منحصر به شخص است. پاپایای کال و یا بیش از اندازه رسیده عم مختلفی با پاپایای رسیده دارد.

    زمانی که این میوه به طور مطلوب رسیده باشد، بایست رنگ زرد تا نارنجی- قرمز بداشته اشد، اگر چه چند لکه سبز  هم مناسب است.

    مزه آن در زمان سرد شدن مناسبتر است، درنتیجه ایده مناسبی است که در یخچالمراقبت شود. بعد از شستن آن، شما می ‌توانید آن را از طول به اندازه نصف کم شدن دهید، دانه ‌ها را در بیاورید و آن را با قاشق، نظیر طالبی یا هندوانه میل کنید.

    همان طور که فوق ‌العاده متگونه است، همینطور می ‌تواند با دیگر خوراکی هایی که مزه آن را تکمیل می ‌کنند نیز ترکیب شود.

     


    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب خصوصیات میوه پاپایا (خربزه درختی) چیست؟ | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 53
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه