دستور آماده کیک شاه بلوط - کیک بدون گلوتن | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 2 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • دستور آماده کیک شاه بلوط - کیک بدون گلوتن | مجله سلامت یاثار
  • دستور آماده کیک شاه بلوط - کیک بدون گلوتن | مجله سلامت یاثار


    این کیک پربار و عاری از گلوتن قادراست یک دسر خوشمزه برای باارزشانی‌ها باشد.

    اهمیت غذا‌ای:

    • ۵۲۵ کیلوکالری
    • ۲۹ گرم چربی
    • ۶۴ گرم کربوهیدرات
    • ۴۴ گرم شکر
    • ۰ گرم فیبر
    • ۴ گرم پروتئین
    • ۳۶ گرم نمک

    مواد لازم:

    • ۴۰۰ گرم شاه بلوط پخته شده
    • ۱۰۰ گرم شکر
    • ۱۰۰ گرم کره خرد شده
    • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
    • سه قاشق خوراکی خوری شیر
    • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

    برای روی کیک:

    • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
    • ۲۵ گرم کره
    • یک قاشق خوراکی خوری خامه
    • پودر قند برای تزیین

    طرز تهیه:

    1. ابتدا شاه بلوط‌ها را به همراه شکر در خوراکی ساز بریزید ، سپس تا وقتی که یک خمیر نرم به دست بیاید آن را هم بزنید. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به آن اضافه نمایید. حالا مواد مهیا شده را داخل خوراکی ساز و روی شاه بلوط‌ها بریزید و اندکی آمیخته نمایید.
    2. حالا یک ورقه نازکی از مواد مهیا شده را روی میز پهن نمایید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
    3. برای سرو، کیک را بر روی یک بشقاب قرار دهید. به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب نمایید و روی کیک بریزید.حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را با پودر قند تزیین نمایید و میل نمایید.

    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب دستور آماده کیک شاه بلوط - کیک بدون گلوتن | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 50
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه