خصوصیات پودر پوست پرتقال خشک شده | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 2 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • خصوصیات پودر پوست پرتقال خشک شده | مجله سلامت یاثار
  • خصوصیات پودر پوست پرتقال خشک شده | مجله سلامت یاثار


    برای آشنایی با خصوصیات پوست پرتقال مناسبتر است که مقاله خصوصیات پرتقال را مطالعه نمایید؛ در این مقاله با فرض آگاهی شما بر تمام خصوصیات پوست پرتقالتلاش میکنیم نحوه مهیا کردن یک مکمل ویتامین سی از پوست پرتقال خشک شده را به شما آموزش دهیم.

    ویتامین سی به‌عنوان معالجه خانگی سرماخوردگی محبویت دارد؛ تثبیت‌کننده قوی سیستم ایمنی است و برای بازسازیوپرورش بافت‌های بدنالزام دارد.

    آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ویتامین سی از شما در برابر ضرر‌ رادیکال آزادمراقبت می‌کنند. مشکل اینجاست که جسم ما این ویتامین را به‌طور طبیعی تولید و ذخیره نمی‌کند، ما ناچاریم آن را از منابع خارجی آماده کنیم، نظیر خوراکی و مکمل‌ها. به همین علت مکمل‌های ویتامین سی تا این حد رایج بوده و در حجم بیشتر به‌فشیوه می‌رسند.

    اما برای خیلیی از مردمی که از غذا‌های اصلاح ژنتیکی شده پرهیز می‌کنند، مکمل ویتامین سی یک مشکل بغرنج است؛ زیادتر این مکمل‌ها از عناصر اصلاح ژنتیکی شده ساخته می‌شوند.

    خوشبختانه، مکمل ویتامین سی را می‌توانید به راحتی در خانه بسازید که نسبتا ارزان هم است. تمام چیزی که به آن احتیاج دارید این است که پوست‌ پرتقال‌های ارگانیک را دور نیاندازید تا آنان را به مکمل ویتامین سی آماده شده در خانه تبدیل نمایید.

    طرز آماده مکمل پوست پرتقال خشک شده:

    مواد لازم: پوست پرتقال‌های ارگانیک

    شما همینطور به یک دستگاه خشک‌کن، مخلوط‌ کن و یک کیسه خلاء احتیاج دارید.

    دستورالعمل:

    پوست پرتقالی که می‌خورید را نگه دارید؛ البته بایست از پرتقال‌های ارگانیک مصرف نمایید تا سموم و آفت‌کش‌ها وارد پوست پرتقال نشده باشند. این پوست‌ها را روی سینی خشک کن بگذارید سپس با دمای ۱۰۰ درجه فارنهایت محدوده بیست و چهارساعت خشک‌شان نمایید.

    از آمیخته کن برای پودر کردن پوست‌های خشک شده مصرف نمایید تا کاملا نرم شوند. این پودر پوست پرتقال را می‌توانید در ظرف یا کیسه‌ای که هوا به آن وارد نمی‌شود در جای خشک و خنک نگه دارید.

    پوست مرکبات نسبت به خود میوه، شامل ویتامین سی زیادتری در هر گرم می‌باشد. همینطور شامل آنتی‌اکسیدان‌های متگونه و گوناگون به نام فلاوونیدها می‌باشد، مثلا آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گریپ فروت، لیمو و پوست نارنگی و پرتقال.

    نارینگین که بی‌شمار‌ترین فلاوونید موجود در مرکبات است حتی قادراست ضرر‌های سلولی دراثر تابش اشعه را کم شدن دهد. و فلاوونیدهای موجود در پوست مرکبات خصوصیات دیگری هم دارد که برخی از آنان می‌توانند در جنگیدن با گونه های ویژهی از سرطان اثربخش باشند. بهره بردن از خصوصیات ویتامین سی با مصرف پوست مرکبات کار ساده‌ای است و احتیاجی هم به مکمل‌های بازاری نیست.

    پوست خشک شده مرکبات را وارد رژیم خوراکی‌تان نمایید

    البته، میل کردن پوست خشک شده مرکبات قادراست ناخوشایند باشد، مزه مناسبی ندارد اما مقادیر بیشتری از ویتامین سی مورد احتیاج هر روزه‌تان را تامین می‌کند. برای همین مصرف پوست خشک شده مرکبات در آشپزی سودمند است.

    می‌توانید در پخت کیک و شیرینی، گونه های شیره‌ها و ترد کردن گوشت‌هایی نظیر جوجه، گوشت گاو و ماهی از آن مصرف نمایید و البته در گونه های چای! ممحدودهیتی برای تعداد دفعات استفاده این پوست‌های خشک شده در رژیم خوراکی‌تان وجود ندارد. اما چون مهیا کردن آن امکان پذیر است میزانی زمان‌گیر باشدتلاش نمایید مقدار استفاده آن را مدیریت نمایید.


    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب خصوصیات پودر پوست پرتقال خشک شده | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 39
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه