خصوصیات برنج برای جسم | 10 فایده استفاده برنج | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 16 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • خصوصیات برنج برای جسم | 10 فایده استفاده برنج | مجله سلامت یاثار
  • خصوصیات برنج برای جسم | 10 فایده استفاده برنج | مجله سلامت یاثار


    زمانی که صحبت از خصوصیات یک ماده خوراکی میشود بایست این مطلب را در دید گرفت که نحوه پخت آن ماده خوراکی و مقدار استفاده آن نیز باارزش است در خصوص برنج باور کلی جامعه بر روی چاق کنندگی و زیان آور بود استفاده برنج برای گونه های مریضی استوار شده است که درست نیست؛ برنج در صورت پخت درست و استفادهمناسب میتواند یکی از سالم ترین مواد خوراکی آشپزخانه شما باشد.

    مزایای برنج برای تندرستی انسان در برگیرنده توانایی آن برای فراهم اوردن انرژی فوری و سریع، مرتب کردن و خوب شدن اجابت مزاج، تثبیت کردن میزان قند خون، کندتر کردن فرآیند پیری است. با اینحال برنج قادراست منابع الزامی ویتامین B1 برای تندرستی انسان را نیز فراهم آورد. دیگر مزایای برنج شامل توانایی آن برای زیاد شدن تندرستی پوست، زیاد شدن متابولیسم، یاری به هضم، کم شدن فشار خون، یاری به کم شدن وزن، خوب شدن سیستم ایمنی ومراقبت از جسم در برابر مریضی های قلبی و سرطان است.

    برنج در زیادتر فرهنگ ها یک ماده خوراکی اصلی است و برای مردم باارزش است. مزایای متعدد این ماده را می توان در بیش از ۴۰۰۰۰۰ نوع متفاوت از آن که در سرتاسر جهان موجود است نمایان کرد.

    برنج فرآوری نشده بیشتر تحت اثر فرایندهای متفاوت قرار نمی گیرد و دارای اهمیت غذا ای بالایی است. با اینحال برنج سفید فرآوری می شود و به همین خاطر مزایای کمتری دارد.


    ۱۰ فایده برنج برای تندرستی

    بعضی از مزایای برنج برای تندرستی انسان در دنباله بیان شده است:


  • منشا مناسبی از انرژی است:

  • از آنجایی که برنج کربوهیدرات مناسبی دارد قادراست به عنوان سوخت برای جسم عمل نماید و به عملکرد طبیعی مغز یاری کند. همانطور که می دانید کربوهیدرات ها برای متابولیزه شدن توسط جسم الزامی هستند و می توانند به انرژی تبدیل شوند.

    ویتامین ها، مواد معدنی و مواد آلی متعدد سبب زیاد شدن عملکرد و فعالیت متابولیکی همه ی هیکل ها می شود و قادراست میزان انرژی را زیاد شدن دهد.


  • عاری از کلسترول است:

  • استفاده برنج برای تندرستی شما عالی است زیرا شامل چربی های زیان آور، کلسترول و سدیم نیست. این ماده قسمت مناسبی از رژیم خوراکیمناسب محسوب می شود.

    هر خوراکی که بتواند مواد غذایی را بدون دارا بودن تاثیرات منفی فراهم اورد اثرات بیشتری برای تندرستی خواهد داشت. میزان پایین چربی، کلسترول و سدیم به کم شدن چاقی یاری می کند و قادراست پیامد وابسته با اضافه وزن را کم شدن دهد.

    برنج یکی از مواد خوراکی است که به طور گسترده در سرتاسر جهان مورد مصرف قرار می گیرد زیرا قادراست مردم را در مقادیر کم سیر کند و سالم نگه دارد.


  • به مدیریت فشار خون یاری می کند:

  • برنج سدیم پایینی دارد به همین خاطر یکی از مناسبترین مواد خوراکی برای مردمی است که از فشار خون بالا رنج می برند.

    سدیم قادراست به منقبض شدن رگ ها و شریان ها بیانجامد و در نهاست فشار بر روی سیستم قلبی عروقی را زیاد شدن دهد. این موضوع با تقویت قلبی همانند آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته وابسته است. به همین خاطر پرهیز از استفاده بیش از اندازه سدیم همیشه مناسبترین ایده است.


  • از سرطان جلوگیری می کند:

  • دانه کامل برنج همانند برنج قهوه ای لبریز از فیبرهای نامحلول است که قادراست از جسم در برابر سرطان های متفاوتمراقبت کند. زیادتر پژوهشگران و دانشمندان بر این باورند که فیبر نامحلول برایمراقبت از جسم در برابر پیشرفت و متاستاز سلول های سرطانی سودمند و الزامی است.

    فیبر در برابرمراقبت و دفاع از سرطان روده و مقعد سودمند است. با اینحال، افزون بر فیبر، برنج آنتی اکسیدان های طبیعی همانند ویتامین C، ویتامین A، مواد فنولی و فلاوونیدی دارد که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند یا آنتی اکسیدان ها را برانگیختن می سازند و از جسم در برابر رادیکال های آزادمراقبت می کنند.

    رادیکال های ازاد محصول فرعی متابولیسم سلولی هستند که می توانند اسیب جدی به هیکل های جسم وارد کنند و سبب تبدیل سلول های سالم به سلول های سرطانی شوند. زیاد شدن میزان آنتی اکسیدان های جسم ایده مناسبی است و استفاده برنج مناسبترین راه برای انجام اینکار است.


  • از پوست مواظبت می کند:

  • کارشناسان بر این باورند که پودر برنج را می توان به صورتمحلی برای معالجه بعضی از مسائل پوستی مورد مصرف قرار داد. در بعضی از بخش های هند، آب برنج برای معالجه پوست ملتهب مورد مصرف قرار می گیرد.

    مواد فنولی موجود در برنج و به ویژه برنج قهوه ای یا برنج وحشی، فایده ضد التهابی دارد و قادراست برای تسکین التهاب و قرمزی سودمند باشد. اینکه برنج به صورتمحلی اعمال شود یا استفاده گردد بیشتر باارزش نیست.

    موادی که از برنج مشتق می شوند می توانند تقویت پوستی متفاوتی را خوب شدن بقسمتند. فایده آنتی اکسیدانی آن قادراست ظهور چین و چروک را به تعویق بیندازد و دیگر علامت های پیری را کندتر کند.


  • از جسم در برابر مریضی آلزایمر مواظبت می کند:

  • برنج قهوه ای یکی از موادی است که میزان مواد غذایی بالایی دارد و قادراستپرورش و فعالیت سرایت دهنده های عصبی را برانگیختن نماید و از جلوگیری از آلزایمر سودمند باشد.

    انواع متفاوتی از برنج وحشی نیز قادراست آنزیم هایمراقبت کننده از اعصاب را در مغز برانگیختن کند و مانع از اثر رادیکال های ازاد و دیگر سموم پرمخاطره گردد. این موضوع قادراست در جلوگیری از آلزایمر و دمانس سودمند باشد.


  • به هضم یاری می کند و فایده ادرار آوری دارد:

  • پوست برنج یک داروی اثربخش برای معالجه دیستانتری است. بعضی از مردم بر این باورند که پوست گیاه سه ماهه برنج فایده ادرارآوری دارد. چینی ها نیز بر این باورند که برنج قادراست اشتها را زیاد شدن دهد، مریضی شکمی را معالجه کند و همه ی مسائل گوارشی را خوب شدن بقسمتد.

    برنج به عنوان یک ماده ادرار قادراست به کم شدن وزن یاری کند، سموم را از جسم دفع نماید و وزن اضافی آب را کمتر نماید.

    محتوای فیبر بالا در برنج قادراست به اجابت مزاج یاری کند و از جسم در برابر سرطان های متفاوتمراقبت نماید و ریسک دچار به مریضی های قلبی عروقی را کم شدن دهد.


  • برنج لبریز از ویتامین است:

  • برنج منشا عالی از ویتامین ها و مواد معدنی همانند Niacin، ویتامین D، کلسیم، فیبر،آهن، تیامین و ریبوفلاوین است. این ویتامین ها بنیان و اساس متابولیسم های بدن، تندرستی سیستم ایمنی جسم و عملکردهای کلی هیکل های جسم است.


  • به تندرستی قلبی عروقی یاری می کند:

  • روغن سبوس برنح فایده آنتی اکسیدانی دارد و قادراست با کم شدن میزان کلسترول خون به تندرستی قلبی عروقی یاری کند.

    قبلا در مورد مزایای قلبی عروقی فیبر صحبت کردیم. برنج وحشی و قهوه ای مناسبتر از برنج سفید خواهد بود زیرا پوست برنح پر از مواد معدنی است.


  • نشاسته مقاوم:

  • برنج لبریز از نشاسته مقاوم است که به شکل هضم نشده وارد روده می شود. این گونه نشاستنهپرورش باکتری های سودمند را برانگیختن می کند و قادراست به اجابت مزاج طبیعی یاری کند. این گونه برنج نامحلول برای کم شدن تاثیرات تقویتطی همانند سندرم روده برانگیختن پذیر و اسهال سودمند است.

    بر اساس گفته های موسسه پژوهش برنج در فیلیپین، اهمیت غذا ای برنج بایست زیادتر از قبل خوب شدن نمایان کند تا مردم از آن مصرف نمایند.

    هم اکنون تلاش ها برای زیاد شدن اهمیت مواد غذایی برنج با ترکیب شیوه های قدیمیپرورش دانه ها یا شیوه های مدرن آغاز شده است. این موسسه بیان می کند که پیشرفت برنج با آهن و روی بالا از طریق تثبیت زیستی امحل پذیر است. اینکار قادراست کیفیت برنج را زیاد شدن دهد.


    نتیجه گیری درباره خصوصیات برنج:

    برنج قادراست جلوی یبوست مزمن را بگیرد. فیبر نامحلول در برنج به عنوان یک اسفنج نرم عمل می کند و قادراست به اجابت مزاج یاری نماید.

    برنج قهوه ای و برنج با دانه کامل دارای فیبر نامحلول بیشتری هستند. با اینحال، برای تسکین یبوست مناسبتر است آب بیشتری نوشیده شود.

    همینطور استفاده خوراکی های پر از فیبر پیشنهاد شده است. بیماران دیابتی بایست برنج قهوه ای را در رژیم خوراکی خود بگنجانند که در برگیرنده میزان پایینی از شاخص گلیسمی هستند.

    کمتر از یک عهده از برنج قهوه ای در روز قادراست ۱۰۰ درصد از احتیاج هر روزه جسم به منگنز را فراهم کند و به تولید انرژی یاری نماید. برنج قهوه ای برای عملکرد طبیعی سیستم عصبی و تولید هورمون های زناشویی سودمند است.


    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب خصوصیات برنج برای جسم | 10 فایده استفاده برنج | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 83
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه