فایده هل چیست؟ خصوصیات و پیامد هل برای جسم | ویتامین و کالری ادویه هل | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 2 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • فایده هل چیست؟ خصوصیات و پیامد هل برای جسم | ویتامین و کالری ادویه هل | مجله سلامت یاثار
  • فایده هل چیست؟ خصوصیات و پیامد هل برای جسم | ویتامین و کالری ادویه هل | مجله سلامت یاثار


    فایده هل های برای تندرستی

    تا به حال از هل در مواد خوراکی خود مصرف کرده اید؟ اصلا می دانید هل چه مزهی دارد؟ شاید با خود بگویید هل چیست؟ هل که در اکثر موارد به آن ملکه ادویه ها نیز گفته می شود یکی از شایع ترین ادویه هایی است که در خانه هندی ها یافت می شود اما این ادویه در دیگر کشورهای جهان نیز مورد مصرف قرار می گیرد.

    دانه های هل مزه گرم و خیلی خوشبویی دارند و همین امر سبب می شود مصرف آن ها مزه مطبوع، منحصر به شخص و شیرینی را به مواد خوراکی یا آشامیدنی ها بقسمتد.

    این ادویه به طور گسترده ای برای تسکین مسائل گوارشی و یاری به هضم و خوب شدن بوی دهان مورد مصرف قرار می گیرد. زیادتر خانم ها و آقایان هندی برای حفظ تازگی بوی دهان خود از هل به جای نعناع مصرف می کنند.

    مناسب همانطور که می دانید سه گونه هل در بازار به فشیوه می رسد: هل سبز، هل سیاه و هل ماداگاسکار.

    زیادتر دستورات آماده مواد خوراکی از هل سبز مصرف می کنند. به طور کلی این گزینه گران تر از دیگر ادویه هاست اما بیشتر بی قرار نباشید شما می توانید از آن به مناسبی مصرف نمایید. هل یکی از موادی است که مواد شیمیایی گیاهی خیلی قدرتمندی در خود دارد و لبریز از منگنز است. منگنز یکی از مواد معدنی است که به جسم یاری می کند بافت های همبند، استخوان ها و هورمون های زناشویی را تشکیل دهد.

    این ماده همینطور برای عملکرد طبیعی اعصاب و مغز الزامی است و اثر باارزشی در متابولیسم کربوهیدرات ها، متابولیسم چربی، جذب کلسیم و مرتب کردن میزان قند خون بازی می کند. تنها یک قاشق خوراکی خوری از هل می توانید ۸۰ درصد از احتیاج هر روزه جسم به منگنز را تامین نماید.

    هل واقعا یکی از ادویه های شگفت انگیز دکتری است و حتی قادراست معالجه طبیعی برای سرطان و دیابت باشد. شرط می بندم بعد از خواندن این مقاله هل را برای همیشه در سبد خوراکی خود قرار خواهید داد.


    اهمیت غذا ای هل:

    هل متعلق به خانواده زنجبیل هاست. یک قاشق خوراکی خوری از آن در برگیرنده موارد زیر خواهد بود:

    • ۱۸ کالری
    • ۴ گرم کربوهیدرات
    • ۶ گرم پروتئین
    • ۴ گرم چربی
    • ۶ گرم فیبر
    • ۶ میلی گرم منگنز
    • ۸ میلی گرم آهن
    • ۱۳ میلی گرم منیزیم(۳.۳ درصد از احتیاج هر روزه بدن)
    • ۴ میلی گرم روی(۲.۷ درصد از احتیاج هر روزه بدن)
    • ۲۲ میلی گرم کلسیم( ۲.۲ درصد از احتیاج هر روزه بدن)
    • ۶۵ میلی گرم پتاسیم(۱.۹ درصد از احتیاج هر روزه بدن)
    • ۱۰ میلی گرم فسفر( ۱ درصد از احتیاج هر روزه بدن)

    خصوصیات هل برای بدن

    ۷ فایده معالجه ای هل

    هل قادراست به معالجه تقویت متداولی و نیز مریضی های حاد و جدی یاری کند. این موارد جمله است از:


  • هل برای برطرف کردن بوی بد دهان

  • هل یکی از معالجه های خانگی اثربخش برای خوب شدن بوی بد دهان است. جویدن دانه های هل قادراست هرگونه بوی بدی که از دهان بیرون می اید را نابود کند. حتی برخی از آدامس ها از هل برای خوب شدن بوی بد دهان مصرف می کنند.


  • کرم خوردگی دندان ها:

  • هل نه تنها قادراست باکتری هایی که سبب ایجاد بوی بد در دهان شده اند را نابود سازد بلکه قادر است از پیشرفت کرم خوردگی دندان جلوگیری کند و حتی کرم خوردگی و خراب دندان ها را معکوس نماید. این ماده تمام مزایای پاک کنندگی آدامس را دارد و معایب آن همانند چسبندگی را در خود ندارد.

    همینطور بخوانید: دلیل پوسیدگی دندان
  • هل و سرطان:

  • تحقیقات نشان می دهد وقتی که صحبت از سرطان به میان می آید هل پتانسل جنگیدن با آن را دارد.

    مطالعات حیوانی نشان می دهد هل به عنوان فاکتور جلوگیری عمل می کند یا اینکه قادراست برای به تاخیر انداختن، مهار کردن یا برعکس نمودن تشکیل سرطان عمل کند.

    به طور کلی مواد شیمیایی گیاهی موجود در هل همانند cineole و لیمونن قادراست اثرمراقبت ی در برابر پیشرفت سرطان داشته باشد.


  • فشار خون:

  • هل قادراست به کم شدن فشار خون در مردم که یک مطلب کلیدی برای حفظ تندرستی قلب و کلیه هاست یاری کند. یکی از مطالعات انجام شده محدوده ۲۰ نفر از مردمی که به تازگی با پرفشاری خون مرحله اول شناسایی شده بودند را مورد تحقیق قرار داد. در این مطالعه سه گرم از پودر هل هر روز در دوز تقسیم بندی شده برای ۱۲ هفته مورد مصرف قرار گرفت. نتایج حاصل از آن عالی بود.

    هل نه تنها به مردم یاری کرده بود فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و فشار خون میانگین خود را کم شدن دهند بلکه وضعیت آنتی اکسیدان ها را تا ۹۰ درصد زیادتر کرده بود.


  • فایده هل برای کنترل دیابت:

  • همانطور که در بخش های قبلی مقاله نیز ذکر کردیم هل لبریز از منگنز است و همین امر سبب می شود این ماده یک انتخاب عالی برای مردم دیابتی و مردمی که با مسائل وابسته با قند خون دست و پنجه نرم می کنند باشد.

    تحقیقات انجام شده نشان می دهد مردمی که با دیابت شناسایی می شوند همواره میزان منگنز اندکی دارند. هنوز معلوم نیست وجود دیابت سبب کم شدن میزان منگنز می شود یا اینکه میزان پایین منگنز در چنین تقویتی دخیل است یا نه.

    به هر حال، اضافه کرد منگنز به رژیم خوراکی ایده هوشمندانه ای برای دیابتی هاست به همین خاطر است که شما بایست از این ادویه به عنوان قسمتی از رژیم خوراکی دیابتی خود مصرف نمایید.


  • تندرستی سیستم گوارش با استفاده هل:

  • هل یک معالجه قدیمی در طب چینی و آئوردایی است که می توان از آن برای خوب شدن مسائل گوارش همانند درد شکم مصرف کرد اما علم نیز از این موضوع پشتیبانی می کند.

    مطالعات نشان می دهد هل وقتی که صحبت از یاری به حل مسائل گوارشی به میان می آید رتبه بالاتری نسبت به دیگر ادویه ها خواهد داشت.

    عصاره متانولی از ادویه ها یکی از مواردی است که قادراست در کنترل آشفتگیات معدی روده ای همانند اسیدیته، گاز، گرفتگی شکمی و نفخ سودمند باشد.

    مطالعات نشان می دهد هل فایدهمراقبت کنندگی از معده را دارد و به خوب شدن زخم معده یاری می کند.


  • خصوصیات هل برای آسم:

  • هل قادراست مردمی که با مسائل تنفسی همانند آسم روبرو هستند را هم خوب شدن بقسمتد.

    یکی از مطالعات انجام شده بر روی الگو های حیوانی نشان می دهد ادویه ها مانع از تاثیرات برونشیتی می شوند. این موضوع بدین معنی است که چنین موادی قادراست مقاومت مسیرهای هوایی را کم شدن دهد و جریان هوا در ریه ها را زیادتر نماید.

    اساسا، هل قادراست نفس کشیدن را آسان تر کند. این موضوع برای مردمی که از آسم و دیگر مسائل تنفسی همانند تنگی نفس رنج می برند خیلی باارزش است.


    مزایای تندرستی هل


    دستور پخت های شامل هل و کاربردها:

    هل در عطاری ها و فروشگاه های معتبر به فشیوه می رسد که مناسبتر است آن را به همراه پوست بیرونی اش خریداری نمایید. مزایای این گونه هل این است که برای مدت وقت زیاد تری تازه می ماند و خیلی قدرتمند است. این ادویه را می توان برای سال ها به همین شکل ذخیره کرد و بعدها به صورت خمیر یا پودر در آورد.

    همانطور که قبلا نیز بیان کردیم سه گونه هل وجود دارد: هل سبز، سیاه و ماداگاسکار

    زیادتر دستورات پخت از هل سبز مصرف می کنند. این گونه هل بوی قوی تری دارد و اندکی شیرین است. هل با کیفیت امکان پذیر است اندکی گران باشد اما هنظیر دیگر ادویه ها شما برای آماده مواد خوراکی تنها به چند قاشق چایخوری یا حتی کمتر از آن احتیاج خواهید داشت. به همین خاطر بعد از خرید هل می توانید مدت وقت زیادتری از آن مصرف نمایید.

    شما می توانید آن را به طور کامل مورد مصرف قرار دهید یا در آب و دیگر مایعات بریزید تا چای و آشامیدنی از آن آماده نمایید.

    دانه ها را می توان از پوسته بیرونی درآورد و خرد کرد. این دانه ها را برای مزه قسمتی مناسبتر می توان به مواد خوراکی و آشامیدنی ها اضافه کرد.

    این ادویه با ادویه های دیگری همانند دارچین، وانیل، بادام، زنجبیل، میخک، نارگیل و رز همخوانی مناسبی دارد.

    این ادویه سبب می شود با ترکیب با چنین ادویه هایی مزه مناسبی ایجاد شود. همانطور که می دانید هل قسمت اصلی رژیم خوراکی هندی است و در چای آن ها نیز مورد مصرف قرار می گیرد. شما می توانید از این ادویه دوست داشتنی در سوپ ها، گونه های نان ها، شیرینی هایی همانند پودینگ، کیک، پنکیک و پای مصرف نمایید.

    هل ادویه عالی برای مصرف در مایعات داغی همانند چای نعناع و چای سبز یا اسموتی های سرد است. می توانید از هل در چای گیاهی chai نیز مصرف نمایید.


    پیامد احتمالی در مورد هل:

    هل وقتی که از طریق دهان در مقادیر متداول استفاده می شود قادراست برای زیادتر مردم امن باشد.

    پیامد جانبی شایع و ویژهی برای این ادویه وقتی که به طور طبیعی استفاده می شود گزارش نشده است. اگر سنگ کیسه صفرا دارید، نبایست از هل به عنوان دارو مصرف نمایید. دانه های آن امکان پذیر است درد را در این تقویت بدتر کند.

    امنیت دارویی این ادویه برای خانم ها باردار و شیرده هنوز نمایان نیست. اگر باردار هستید یا به بچه خود شیر می دهید مناسبتر است از مقادیر کم هل در مواد خوراکی مصرف نمایید.


    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب فایده هل چیست؟ خصوصیات و پیامد هل برای جسم | ویتامین و کالری ادویه هل | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 43
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه