کف بیمارستان چیست؟

  • زمان درج : 14 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> اطلاعات دارویی-->>>
  • بخش مربوطه : اطلاعات دارویی
  • کف بیمارستان چیست؟
  • کف بیمارستان چیست؟

    پوشش کف بیمارستان ها با کفپوش خوب و مناسب کاری حساس است که باید با آگاهی و دقت کافی انجام شود. در صورت عدم انتخاب کفپوش مناسب برای بیمارستان جان بیماران و کارکنان بیمارستان به خطر می افتد. از این نظر ایرانی یا خارجی بودن کفپوش فرقی نمی کند، تنها چیزی که اهمیت دارد، قابل قبول بودن این محصولات است. خوشبختانه در سال های اخیر کشور ما در تولید انواع کفپوش به ویژه بیمارستانی سرآمد بوده است.

    بنابراین می توانید با خیال راحت از کفپوش بیمارستان ایرانیان استفاده کنید و از مزایای آن بهره مند شوید. کف بیمارستان باید از نظر بهداشتی و ایمنی دارای تمامی مشخصات لازم باشد. آنتی باکتریال بودن، مقاومت در برابر آتش، ضد الکتریسیته ساکن و تمیز کردن آسان از مهم ترین ویژگی هایی است که یک پوشش کف باید داشته باشد.

    اهمیت کف بیمارستان

    با توجه به مطالب فوق، از جمله مهمترین عوامل موثر در انتخاب سیستم کف برای بیمارستان ها و مراکز درمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • مزیت یکپارچه کف بیمارستان:
    یکپارچگی کف بیمارستان و عدم وجود درز و ترک احتمال تجمع گرد و غبار و آلودگی را کاهش می دهد.

    • سطح کف غیر جاذب:
    سطح کفپوشبیمارستانی نباید متخلخل باشد، سطح آن باید کاملاً آب بند باشد، روغن و سایر مواد روی سطح آن پخش نشوند، در برابر کلیه مواد شیمیایی مقاوم بوده و در هنگام تماس نباید لک شوند.

    قیمت کفپوش اپوکسی

    هزینه هر متر کفپوش بیمارستانی با در نظر گرفتن عناصر متعددی قابل محاسبه است که در ادامه توضیح داده خواهد شد. همانطور که در بالا ذکر شد، قبل از کفپوش بهداشتی باید زیرسازی مناسب یا ساخت و ساز داشته باشید. در این صورت هزینه کفپوش اپوکسی در هر متر مربع کاهش چشمگیری پیدا می کند. برای جزئیات بیشتر به ما بپیوندید.

    هزینه کفپوش اپوکسی بیمارستانی و نحوه محاسبه آن مبنای قیمت هر متر مربع کفپوش اپوکسی از چند گزینه تشکیل شده است.

    این مورد بر قیمت مواد مصرفی و درصد رزین تأثیر می گذارد
    عنصر ضخامت اجرایی کف است، هر چه ضخامت آن بیشتر باشد
    استحکام نهایی کفپوش افزایش می یابد.
    نوع کفپوش مورد نظر کارفرما مربوط به استفاده از محل مورد نظر می باشد
    مورد بر اساس منطقه نصب تعیین می شود.

    کفپوش تک لایه

    در تولید این نوع کفپوش از پی وی سی همراه با پرکننده ها یا به اصطلاح پرکننده ها استفاده می شود که به دلیل در دسترس بودن و ارزان بودن گچ و ماسه ریزدانه، این مواد عمدتاً به عنوان پرکننده در تولید کفپوش های تک لایه استفاده می شود.

    مزایای کفپوش تک لایه

    با توجه به استفاده از پرکننده در تولید این نوع کفپوش ها و استفاده کمتر از پی وی سی، قیمت این محصول نسبت به سایر گروه ها مناسب تر است که هر چه مقدار پی وی سی کمتر استفاده شود و پرکننده ها بیشتر باشد، قیمت پایین تری دارد. قیمت کفپوش خواهد بود.
    در مورد کف های تک لایه از آنجایی که اتصال دو طبقه از یک متریال می باشد جوشکاری گرم انجام می شود که بسیار مطمئن و مناسب می باشد.

    معایب کفپوش تک لایه

    به دلیل استفاده از پرکننده ها و مواد سخت در تولید کفپوش های تک لایه، این محصول بسیار خش است و در هنگام کشیدن ابزار سخت یا جسم نسبتا تیز سطح کف به راحتی خراشیده می شود، زیرا در تولید این محصولات از متریال پلی یورتان به عنوان آنتی باکتریال (پر کردن فضاهای کوچک در کف) برای جلوگیری از رشد قارچ ها و باکتری ها استفاده می شود، زیرا فقط لایه رویی آن آنتی باکتریال است و پس از خراشیدن محصول باید این قسمت تعویض و دیده شود. کفپوش ها صیقل داده شده و واکس زده شده است که کاملا اشتباه است و در محصولات شرکت ها به صراحت آمده است که بدون پولیش و بدون موم و بهتر است در اتاق هایی که شرایط این فضا به همان اندازه تمیز است از کفپوش یک لایه استفاده شود. مانند اتاق های بیمارستان که بیماران فضای کمی دارند جز زیر تخت و کمد و صندلی.

    عیب بعدی کفپوش همگن به دلیل ترکیب آن با پرکننده، عدم شفافیت رنگ است و به مرور زمان در اثر رفت و آمد و استفاده در فضاهای تردد، تغییر رنگ داده و به اصطلاح پوسته پوسته (چرک مرده) می شود و تحت هیچ شرایطی نمی شود. تمیز شده و مشاهده می شود که کف زمین صیقلی و سپس لکه دار شده است که با توجه به توضیح علمی بند فوق کاملا اشتباه است اما با کمک فناوری EverCare با اشعه UV و لیزر PUR (پلی اورتان) روی زمین می توان فشرده شده و جایی برای میز روی زمین باقی نمی گذارد.
    را

    کفپوش چند لایه
    این نوع کفپوش ها از نظر تکنولوژی تولید به دو گروه تقسیم می شوند:
    کفپوش لمینت چاپ شده
    کفپوش چند لایه با لایه رویی پی وی سی تمیز

    کفپوش لمینت چاپ شده

    در تولید این نوع کفپوش ها به دلیل نیاز به طرح ها و رنگ های متنوع و یکدست مانند طرح چوب و طرح های گرافیکی خاص و تکراری، در وسط کفپوش ها کاغذ چاپ می شود که ساختار آن به این صورت است. یک لایه فوم یا لایه زیر زمین، سپس کاغذ چاپ
    طرح کف روی آن و سپس لایه محافظ PVC شفاف با ضخامت 0.5 تا 0.7 میلی متر استفاده شده است.
    از مزایای پارکت لمینت می توان به طراحی چاپی اشاره کرد
    به دلیل استفاده از فوم در کف این نوع کفپوش ها از نظر استاندارد آکوستیک دارای قدرت بالایی گاهی تا 21 دسی بل می باشد. استفاده از این نوع کفپوش در اتاقهای استراحت بیماران، مراکز پرستاری، اتاقهای سمینار، کتابخانهها و اتاقهای استراحت کارکنان و پزشکان در مراکز درمانی مناسب است.
    با توجه به رنگ این نوع کفپوش ها (طرح چاپی چند لایه) برای استفاده در اتاق هایی که بیماران آلزایمر در آن اسکان داده می شوند مناسب است.


    معایب کفپوش لمینت چاپی

    به دلیل استفاده از پی وی سی شفاف برای محافظت از کاغذ برای طراحی چاپی، بهتر است از این نوع محصول در مکان های پر رفت و آمد استفاده نشود، زیرا ضخامت لایه پی وی سی شفاف که گاهی در تولید این نوع به 0.6 میلی متر می رسد. کفپوش، تضمینی برای ترافیک سنگین و آسیب نیست. قابل قبول است.
    به دلیل ایجاد خراش و فرورفتگی بر روی این نوع کفپوش ها پس از مدتی نواحی آسیب دیده با جذب گرد و غبار همان شکل خراش و خراش را نشان می دهند.
    در حین جوشکاری این نوع کفپوش پس از بریدن شیارهایی از محل اتصال دو طبقه ظاهر می شود.دو ماده متفاوت ظاهر می شود.ترک های خطی بین دو سازه کف ایجاد می کنند و در حین جوشکاری به دلیل حرارت مورد نیاز برای ذوب سیم جوش در اکثر موارد کاغذ چاپ وسط روی این کفپوش ها می سوزد و لبه های آنها سیاه می شود و کف زیرین جمع می شود که حتی در کوتاه مدت به دلیل رفت و آمد، سطح جوش کمتر از سطح کف می شود و محل تجمع در مراکز درمانی و بیمارستانی می شود. به دلیل وجود بخیه در محل رشد قارچ ها و باکتری ها در بیرون و غیر قابل استفاده است و تفاوت بزرگ کفپوش های جدید و قدیمی ایجاد فناوری PROTECSOL است که با استفاده از اشعه UV و لیزر برای ایجاد فضاهای کوچک کف توسط PUR استفاده می کند. (پلی اورتان) روکش شده.

    رویی می تواند سپس برای استفاده از PVC روی کفپوش و نفوذ ناپذیر شدن سطح آن در برابر رطوبت، گرد و خاک و مواد رنگی مانند بتادین در مراکز درمانی از لیزر و اشعه فرابنفش UV استفاده می شود.

    رطوبت برای تولید محصولات پلاستیکی PVC

    بدلیل مسلح ساخته شده از PVC خالص لایه رویی با اشعه UV لیزر این نوع کفپوش در برابر جذب عامل اصلی رشد و تکثیر قارچ و باکتری می باشد. هاله رنگی بر روی این نوع کفپوش نمی گذارد، بدلیل استفاده از PVC خالص جهت سطح رویی تحت فشار 700 تن این نوع کفپوش آن را در برابر خط و خش به وجود آمده در اثر ترد بسیار مقاوم می کند که این امر باعث می شود این کالا برای این کار باشد. اماکن پرترد بسیار مورد استفاده قرار یرد
    تنوع بیش از 70 و رنگ این کالا جهت طراحی بسیار مناسب می باشد و طراحان پروژه های بیمارستانی با انتخاب های زیاد که می توانند با توجه به کاربر فضاهای مختلف در محیط هایی مانند ICU، CCU، اتاق های بیماران، راهروها و NICU و بخش مراقبت از کودکان طرح های بسیار زیبایی جهت حفظ آرامش بیماران و پرسنل در فضاهای هتلینگ با توجه به نکات روانشناسی رنگ ها طراحی کرده و وجود دارد، با تابش لیزر و اشعه فرابنفش بر روی سطح کفپوش در زمان سطح رویی کالای خاصیت تولید تحلیل. قارچ و باکتری پیدا کرده و دارای استاندارد بهداشتی PROTECSOL می شود، به دلیل عدم استفاده از فیلر، نمای رنگ این محصول بسیار بالاست، لازم است این کفپوش در بازار به دو صورت 1 میلی متر و 0.7 با لایه رویی PVC خالص تولید می شود.
    .لازم بذکر است طبق قانون مصرف سیگار در محیط های مسقف و مخصوصاً در محیط های بیمارستانی و مراکز درمانی ممنوع می باشد و در صورت مصرف سیگار بر روی کفپوش اثرگذاری آن به مدت زمانی که آتش سیگار بر روی کفپوش قرار می گیرد که می تواند باشد. بشد.

    این کفپوش ها از نوع کفپوش های تک لایه بوده اند که به صورت تایل و رول همراه با کربن در داخل کفپوش و زیر کفپوش تولید می شوند و به دلیلی که در فضاهای اتاق عمل می کنند که عمل بار الکتریکی از اتاق و روی کفپوش انجام می شود. را انجام می دهد که اصطلاحاً کانداکتیو نامیده می شود و به دلیل نوع کاربرد این کفپوش ها از نظر خش پذیری ضعیف بوده و چون دارای مقاومت تعریف شده ای است که بین 10000 اهم و یک میلیون اهم می تواند از کفپوش قوی تری استفاده کند.​


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب کف بیمارستان چیست؟
    تعداد کل بازدید ها: 142
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه