مایکروفر مضر است؟ حقیقت جالب درمورد ماکروفر

  • زمان درج : 4 روز قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> اخبار پزشکی و موارد متفرقه سلامت-->>>
  • بخش مربوطه : اخبار پزشکی و موارد متفرقه سلامت
  • مایکروفر مضر است؟ حقیقت جالب درمورد ماکروفر
  •  

    وقت آن فرا رسیده تا مایکروفر را از تهمت‌هایی که بر آن وارد است، تبرئه کنیم: مصرف آن سبب می‌شود تا خوراکی به طرزی باورنکردنی سالم طبخ شود و همینطور مواد غذایی آنان حفظ گردد(حقیقت این است که؛ طبخ سبزیجات در مایکروفر در زمره سالم‌ترین روش‌های طبخ به شمار می‌رود). با این وجود پیش از گرم کردن پیتزا یا مهیا کردن پاپکورن در مایکروفر بایست چند مطلب را مراعات نمائید.

    در اینجا به ۴ مورد از حقایق باارزشی که بایست درباره‌ی مایکروفر بدانید، ذکر می‌کنیم.

    1. مایکروفر در مقایسه با دیگر روش‌های پخت، مواد غذایی چندانی را از بین نمی‌برد.

    تمام‌ی گونه های روش‌های طبخ، میزانی از مواد غذایی خوراکی را از بین می‌برند و در کل هر چه مدت طبخ زیاد‌تر و درجه‌ی حرارت بالاتر باشد، مواد غذایی زیادتری از بین می‌رود. بعضی از ویتامین‌های مواد خوراکی نیز در آب خوراکی باقی می‌ماند.

    اینجاست که ارزش طبخ در مایکروفر متجلی می‌شود: روش‌های متفاوت طبخ از قبیل بخارپز کردن، پختن یا کباب کردن را با طبخ در مایکروفر که خوراکی را سریع‌تر، با دمای پایین‌تر و با آب کمتر مهیا می‌کند، مقایسه نمایید. این بدان معناست که خوراکی ی نهایی شامل مواد غذایی زیادتری است.

    1. مایکروفر تشعشعات پرمخاطره از خود ساطع نمی‌کند.

    حقیقت این است که مایکروفر تشعشعاتی را تولید می‌کند، اما مقدار ریسک تمام تشعشعات که یکسان نیست.

    طیف‌های متفاوت تشعشعات از تشعشعات خیلی قدرتمند (هنظیر اشعه‌ی ایکس و اشعه‌ی قدما) تا ضعیف‌ترین آنان (امواج رادیویی و امواج مایکروفر) با مقیاس اسپکتروم سنجیده می‌شوند. حتی نور مرئی نیز در زمره اشکال متفاوت تشعشعات جای دارد. ما همینطور مطلعیم که شکل قدرتمند تشعشعات نظیر اشعه‌ی ایکس، به DNA درون سلول‌های ما ضرر رسانده و سبب سرطان می‌گردد.

    اما مایکروفرها آنقدر قدرتمند نیستند، در واقع آنان خیلی ضعیف‌تر از آنند که بتوانند به DNA ضرر برسانند. تمام توان آنان در حدیست که قادراست مولکول‌ها را به شتاب جابه جا کرده و گرما تولید کند. در واقع عملکرد مایکروفر بدین ترتیب است: مایکروفرها مولکول‌های آب موجود در مواد خوراکی را به لرزه در می‌آورند و خوراکی گرم می‌شود.

    بعلاوه، هر مایکروفری که در امریکا به فشیوه می‌رسد بایست با استاندارهای کامل تندرستی مطابقت محض داشته باشد: شعاع تشعشعات مایکروفر بیش از ۵ میلی‌وات در متر مربع نیست. طبق اعلان ساوقت خوراکی و داروی امریکا، ساوقت کشاورزی، ساوقت تندرستی جهانی و انجمن سرطان امریکا این مقدار خیلی پایین‌تر از آن است که به انسان ضرر برساند.

    باز هم بی قرار هستید؟ چنانچه دور از دستگاه مایکروفر قرار داشته باشید، از تشعشعات آن در امان خواهید ماند. چنانچه مایکروفر ۶۰ سانت با فر فاصله داشته باشد فقط یک صدم، وقتی که ۶ سانت با فر فاصله داشته باشد، انرژی تولید می‌کند. آندرو تاچر، یکی از اعضای تندرستی فیزیکی اجتماع معتقد است که اگر در فاصله‌ی اندکی دورتر از مایکروفر بایستید ریسک قرار گرفتن دربرابر تشعشعات تا حد چشمگیری کم شدن می‌یابد.

    آخرین مطلب اینکه، به دلیل داشته باشید که مایکروفرها هنظیر کلید برق هستند: یا خاموشند یا روشن، حدفاصلی وجود ندارد. یعنی به محض آنکه درب مایکروفر باز می‌شود، تولید تشعشعات یا در واقع امواج متوقف می‌گردند.

    گفته می‌شود که مطمئن شوید که درب مایکروفر هرگز گرفتار ضرر نشود. چنانچه ضرری به درب، لولا، زهوار یا قفل مایکروفر وارد شد و یا حتی اگر جمع شدنجرم خوراکی ها مانع از بسته شدن درب آن شد، وقت آن فرا رسیده که مایکروفر جدیدی آماده نمائید.

    1. طبخ با مایکروفر، خوراکی را سمی نمی‌کند.

    اینترنت مملو از داستان‌هایی مبنی بر پرمخاطره و سمی بودن خوراکی هائیست که در مایکروفر طبخ می‌شود، به این ترتیب که پروتئین‌ها در مایکروفر متحمل فعل وانفعلات شیمیایی می‌شوند که برای تندرستی ما زیان آورند. اما بیشتر کارشناسان و متخصصان نمایندگی‌ها اذعان می‌دارند که شواهد قاطعی دال بر این امر وجود ندارد.

    پزشک دیوید کاتز مدیر مرکز تحقیقاتی دانشگاه YALE می‌گوید که تمام روش‌های متفاوت گرم کردن خوراکی سبب شکل‌گیری بعضی مواد سمی می‌گردد و گرم نمودن خوراکی در مایکروفر نیز تنها یکی از این روش‌هاست. در واقع آنچه مسول شکل‌گیری سم در خوراکی هاست سوختن و جزغاله شدن خوراکی ست، اما به علت نحوه‌ی عملکرد مایکروفر، ریسک سوختن و جزغاله شدن خوراکی را تهدید نمی‌کند.

    درنتیجه، ریسک تولید مواد سمی در طبخ با مایکروفر خیلی کم‌تر از تمام روش‌های قدیمی طبخ خوراکی با آتش است. در این مورد تردیدی وجود ندارد.

    1. نسبت به ظروفی که در مایکروفر مصرف می‌نمایید، حساس باشید.

    مناسبترین ظروفی که می‌توان در مایکروفر مصرف نمود، ظروف شیشه‌ایی یا سرامیکی هستند. بشقاب‌های مقوایی، کاغذهای مومی، کاغذهای روغنی و دستمال‌های کاغذی سفید نیز بی‌ریسکند اما پاکتهای قهوه‌ایی و روزنامه پیشنهاد نمی‌شود زیرا می‌سوزند. از ظروف پلاستیکی نیز پرهیز نمایید که به آسانی ذوب می‌شوند، می‌سوزند و مواد شیمیایی خود را به خوراکی منتقل می‌کنند.

    همینطور از قرار دادن ظروف فلزی در مایکروفر نیز پیشگیری نمایید زیرا مایکروفر سبب پرش مواد خوراکی شده و بنابراین خوراکی به طور کامل پخته نمی‌شود. آگاه باشید که بعضی از فلزات نظیر فویل‌های آلومینیومی یا ظروف دور طلایی چنانچه در مایکروفر قرار گیرند، جرقه می‌زنند.


    برچسب ها : مایکروفر مضر است مایکروفر حقیقت جالب درمورد ماکروفر

    آمار باز دید این مطلب مایکروفر مضر است؟ حقیقت جالب درمورد ماکروفر
    تعداد کل بازدید ها: 4
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه