نگه داشتن ادرار آیا ضرر دارد ؟ دیر رفتن به دستشویی و عوارض نگه داشتن ادرار چیست؟

  • زمان درج : 20 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> اخبار پزشکی و موارد متفرقه سلامت-->>>
  • بخش مربوطه : اخبار پزشکی و موارد متفرقه سلامت
  • نگه داشتن ادرار آیا ضرر دارد ؟ دیر رفتن به دستشویی و عوارض نگه داشتن ادرار چیست؟
  •  

    شما در مورد به تعویق انداختن وقت خواب، چیزهایی شنیده‌اید اما در مورد به تعویق انداختن دستشویی چطور؟ زمانی ادرار کردن را به تاخیر می‌اندازید، پاهایتان را بصورت ضربدری قرار می‌دهید و به سختی مانع ادرار کردنتان می‌شوید تا خودتان را به دستشویی برسانید. اینکار امکان پذیر است به هر علتی باشد مثلا در محل کارتان، غرق ایمیل‌های کاری هستید یا از سرویس بهداشتی عمومی بدتان می‌آید.

    گاهی اوقات ادرار کردن در پایین فهرست کارهای شما قرار می‌گیرد. اما آیا اینکار قادراست پرمخاطره باشد؟ ما با پزشک بنجامین بروکر، استادیار اورولوژی در مرکز دکتری لانگان نیویورک مشورت کردیم تا پاسخ این سوال را نمایان کنیم.

    همینطور بخوانید: دلیل اسپاسم مثانه

    حفظ کردن ادرار برای چه مدتی، عیبی ندارد؟

    ظرفیت فیزیکی جسم شما برای حفظ کردن ادرار به چند چیز ارتباط دارد. بروکر می‌گوید: بیشتر اوقات خانم‌ها می‌توانند ۳ تا ۶ ساعت، ادرارشان را نگه دارند. اما این، مختلف خواهد بود و به میزان ادراری که هر کس تولید می‌کند، ارتباط دارد.

    میزان ادرار بوسیله وضعیت هیدراتاسیون و استفاده مایعات و همینطور ظرفیت عملکردی مثانه نمایان می‌شود که ترکیبی از اندازه واقعی مثانه و حساسیت مثانه است. ولی در نهایت، تحقیقات بیشتری در مورد این موضوع وجود ندارد. حقیقت این است که دفع ادرار نرمال در خانم‌ها در طول زندگیشان، آنگونه که بایست، بمناسبی درک نشده است.


    آیا بایست با هر احساس ناراحتی، ادرار کنم؟

    همانطور که می‌دانید احساس اینکه بایست به دستشویی بروید از ناراحتی کم تا یک احساس تقریبا ناراحت کننده متغیر است. بروکر می‌گوید:

    شما دوست ندارید که تسلیم هر احساس جزئی ادرار کردن شوید اما از طرفی نمی‌خواهید ادرارتان را تا اندازه‌ای نگه دارید که دردناک شود بلکه می‌خواهید عادات سالم دفع ادرار داشته باشید پس بایست حد وسطی نمایان نمایید که ناچار نباشید با یک جرعه آب میل کردن به دستشویی بروید یا آنکه آنقدر ادرارتان را نگه دارید که احساسی شبیه گرفتگی عضلات نمایان نمایید و نتوانید صاف بایستید.


    بدترین سناریوی امکان پذیر چیست؟

    بروکر می‌گوید: شما با حفظ کردن ادرارتان گرفتار پیامد ویژهی نمی‌شوید اگرچه امکان پذیر است این کار شما را کمی‌ زیادتر در ریسک دچار به عفونت‌های دستگاه ادراری قرار دهد که با استفاده آنتی بیوتیک معالجه می‌شود. دارا بودن عفونت دستگاه ادراری سبب می‌شود که احساس نمایید بایست زیادتر از حد نرمال به دستشویی بروید.

    مسائلی نظیر مثانه بیش فعال و سندرم مثانه دردناک نیز منجر به این وضعیت می‌شود. اگر ناگهان احساس می‌نمایید که بایست بیش از اندازه متداول ادرار نمایید، برای تحقیق زیادتر به دکترتان رجوع نمایید.

    تمرینات کگل و دارو قادراست مثانه بیش فعال را معالجه کند در حالیکه ورزش معالجه ای و دارو قادراست به معالجه سندرم مثانه دردناک یاری کند.

    همینطور بخوانید: دلیل درد مثانه

    آیا میتوانید طوری با بدنتان کار نمایید که کمتر به دستشویی بروید؟

    می‌دانید که هیدراته ماندن، باارزش است اما آشامیدن آب بیشتر قادراست پیامد جانبی آزاردهنده‌ای داشته باشد که همان احتیاج به دفع ادرار، هر چند دقیقه یکبار است. اما آیا می‌توانید جلوی بدنتان را بگیرید؟ بروکر می‌گوید: مثانه برخی از مردم کاملا حساس است و حتی با کمترین مقدار ادرار در مثانه، احساس می‌کنند که بایست ادرار کنند.

    کار مناسبی است که حواستان را پرت نمایید و با هر احتیاج اندک دفع ادرار به دستشویی نروید. اینکار به یک شیوه سالم، مثانه شما را کمی‌ منبسط می‌کند هر چند نبایست انتظار تغییرات عمده‌ای داشته باشید. تحقیق کوچکی نشان می‌دهد مثانه پرستاران که امکان پذیر است مجال ادرار کردن مکرر نداشته باشند، کمی‌ بزرگتر از گروه کنترل هم سن آنانست.

    حرف آخر این است که احتمالا با حفظ کردن ادرار به خودتان، ضرر جدی نمی‌رسانید اما فقط بخاطر راحتی‌تان، زمانی احساس آزاردهنده داشتید، بایست به دستشویی بروید. بعلاوه چیزهای اندکی هستند که می‌توانند حس راحتی بعد از دفع ادرار را به شما بدهند.

    همینطور بخوانید: کیست مثانه چیست


    برچسب ها : نگه داشتن ادرار آیا ضرر دارد نگه داشتن ادرار عوارض نگه داشتن ادرار چیست دیر رفتن به دستشویی آیا ضرر دارد

    آمار باز دید این مطلب نگه داشتن ادرار آیا ضرر دارد ؟ دیر رفتن به دستشویی و عوارض نگه داشتن ادرار چیست؟
    تعداد کل بازدید ها: 196
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه