مزایای استفاده از لبو

  • زمان درج : 10 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> تغذیه-->>>
  • بخش مربوطه : تغذیه
  • مزایای استفاده از لبو
  •  لبو یا چغندر قرمز یکی از بهترین غذاهایی می باشد که معمولا در فصل سرما توصیه می شود تا بدن خود را در برابر انواع بیماری ها ایمن کنید. و علاوه بر آن باید گفت یکی از پرطرفدار ترین تنقلات قدیمی زمستانی نیز هست

     لبو یکی از بهترین گیاهان اسکه در لابه لای خود انواع خواص بی نظیر را پنهان داشته و با استفاده نمودن آن می توانید این خوصا را به بدن خود راه دهید. از نظر مواد مغذی که در لبو می توانید از حضور آنها اطمینان داشته باشید وجود آهن فراوان ، همچنین پتاسیم و منیزیوم و علاوه بر آن مس است. هریک از این موارد توانایی بدن را بالا می برد و به عنوان سدی قوی در برابر هر نوع عامل بیماری زای میکروبی و غیر میکروبی است. بیشترین شیوه استفاده از لبو  بهره بردن از حالت پخته آن است البته ترکیب نمودن لبو به همراه ماست به صورت خام هم توصیه می شود.

    لبو و سلامت استخوان ها
    لبوی قرمز را می توانید به عنوان یک عاملی برای جلوگیری از سرطان در نظر داشته باشید. در حقیقت این گیاه آنتی اکسیدان های قوی در خود دارد که می تواند از رشد سلول  های سطرانی نیز پیشگیری نماید. علاوه بر آن در داخل لبو فیبر و همچنین پروتئین نیز وجود دارد ، بنابراین از نظر گوارشی دیگر مشکلی نخواهید داشت. با مصرف نمودن لبو شما می توانید یکی از ویتامین های منعقد کننده خون را در اختیار داشته باشید این ویتامین کا است. پس از مصرف نمودن گیاه قرمز کلسیم بدن شما افزایش پیدا خواهد کرد ، در نهایت استخوان هایی قوی خواهید داشت.      

    مزایای استفاده از لبو


    لبو و سم زدایی کبد
    برای آنکه بدن شما در برابر انواع بیماری ها توانایی دفاع خوبی داشته باشد باید بتوانید در کمترین زمان ممکن غذایی که به بدن شما وارد شده را از بدن دفع نمایید در غیر این صورت امکان افزایش سم در بدن نیز بالا بیشتر خواهد شد. هر نوع مواد اضافی که در بدن باقی می ماند توسط لبو هضم خواهد شد. لبو دارای موادی نظیر پکتین و همچنین ماده ی دیگر به نام بتاین است که در نهایت می تواند تجمع سموم را در بدن بخصوص کبد بالا ببرد. این تغییرات در هضم غذا معمولا زمانی بیشتر می شود که تولید صفرا هم بالا برود. این دو عضو فعالانه در کنار یکدیگر می توانند به سلامتی بدن کمک کند.  
    علاوه بر آن در لبو شما می توانید به انتقال ویتامین آ به بدن خود نیز توجه نمایید. همانطور که اطلاع دارید در زمانی که میزان این ویتامین در بدن شما افزایش پیدا می کند در نهایت سلامتی چشم ها هم تضمین خواهد شد. پس لبو به صورت غیر مستقیم برای چشم ها هم مفید است.  


     وقتی فواید خوراکی های سنتی رو نگاه میکنیم میبینیم که تمامی تنقلات و خوراکی های قدیمی شامل فواید فوق العاده ای هستند که میتونن در نگهداری و تقویت بدن در فصل مربوطه فوق العاده باشند و تنها کافی خوراکی هایی مانند لبو رو در فصل زمستان استفاده کنیم تا بتونیم به خوبی و سلامت فصل سرما و زمستان رو طی کنیم
     

     


    برچسب ها : لبو فواید لبو

    آمار باز دید این مطلب مزایای استفاده از لبو
    تعداد کل بازدید ها: 244
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه