خواص بسیار با ارزش مارچوبه

  • زمان درج : 9 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> تغذیه-->>>
  • بخش مربوطه : تغذیه
  • خواص بسیار با ارزش مارچوبه
  • مارچوبه گیاه بسیار مفید است که از مواد بسیار زیادی تشکیل شده و به همین منظور جهت درمان انواع بیماری ها از آن استفاده خواهد شد ، با ما همراه باشید تا با این خواص بیشتر آشنا شوید.


    مارچوبه یک نوع از سبزیجات به شمار می رود که معمولا در بهار آن را برداشت می کنند. بر اساس این که مناطق چه نوع آب و هوایی دارند کاندید بسیار مناسبی برای استفاده از مارچوبه خواهند بود. برخی از مواقع ممکن است که شرایط آب و هوایی به گونه ای باشد که تنها فصل زمستان برای به عمل آمدن این گیاه نیز مد نظر قرار داشته باشد. ساقه هایی که برای این گیاه وجود دارد در حالت رشد و پس از چیده شدن چوب می شوند و بنابراین به مارچوبه شهرت دارند.


    مارچوبه با دیگر گیاهان اندکی تفاوت دارد. به عنوان مثال زمانی که شما جعفری را به تازگی برداشت می کنید پس از مدت چند روز خشک می شود اما در رابطه با گیاه مارچوبه این خشک شدن به سرعت اتفاق می افتد. بنابراین این انتظار که کمی با حالت ساقه ای و زنده خود باقی بماند از واقعیت فاصله دارد.  برخی از افراد بلافاصله پس از چیدن این گیاه را در داخل پارچه ای مرطوب در جایی خنک قرار می دهند در این روش هم نهایتا تا دو روز می توانید از حالت تازه آن استفاده کنید ، در نهایت تبدیل به چوب خواهد شد.  

    درمان التهاب با مارچوبه
    ریشه ی بسیاری از بیماری هایی که ما با آن مواجه می شویم التهاب خواهد بود. یعنی در ابتدا در جایی از بدن ما التهابی رخ داده و در نهایت این التهاب تبدیل به یک بیماری مزمن شده است. موادی در درون مارچوبه قرار دارد که در حقیقت می تواند با استفاده از آن التهابی که به صورت خود به خودی در بدن ما رخ می دهد را در سریع ترین زمان ممکن کاهش دهد. این التهاب ها اکثرا به دلیل بیماری هایی رخ خواهد داد که در حالت خود ایمنی در بدن اتفاق می افتند. از جمله مواد کاهنده التهاب می توانیم به کامفرول و روتین اشاره نماییم.

    کاهش خطر ابتلا به سرطان با مارچوبه
    زمانی که مواد مربوط به مارچوبه در بدن ما وجود داشته باشد که از جمله ی آنها می توانیم به ویتامین های گروه ث ، ای و همچنین بتاکاروتن و علاوه بر آن روی و . . . اشاره نماییم ، فعالیت عواملی که می توانند سلامتی ما را به خطر اندازند هم کاهش خواهد یافت. از جمله این عوامل می توانیم به آنتی اکسیدان ها اشاره نماییم. رادیکال های آزاد عوامل مخربی هستند که بدن را برای رشد سلول های سرطانی آماده می کنند در مقابل حضور آنتی اکسیدان ها از این فرایند به خوبی جلوگیری خواهد کرد.  

     

    خواص بسیار با ارزش مارچوبه


    یکی از سرطان های بسیار بدی که از سنین پایین یعنی در کودکان تا سنین بالاتر هم وجود دارد لوسمی یا سرطان خون است. محققان به این نکته توجه دارند که برای کاهش علائم مربوط به سرطان و عوارضی که ناشی از آن بوده بهتر است تا افراد مبتلا مارچوبه را در رژم غذایی خود قرار دهند ، البته میزان استفاده از آن کم باشد. زیرا این ماده گیاهی گران قیمت بوده و مصرف بیش از اندازه آن هم با عورض همراه است. در واقع داروهایی که برای کاهش دردهای ناشی از این سرطان در افراد مورد استفاده قرار دارد به نوعی از مشتقات مارچوبه و مواد درونی آن بوده و بنابراین می تواند با تأثیری مشابه نیز همراه شود.  

    تأثیر مارچوبه بر بیماری های متابولیکی
    بیماری های متابولیکی امروزه بیشترین درصد ابتلا را به خود اختصاص می دهد ، در بین آنها می توانیم به دیابت اشاره کنیم که در پی آن بیماری های قلبی هم اتفاق می افتد. زیرا بیماری دیابت می تواند سبب اختلال در عملکرد رگ های خونی بدن شده و در نهایت تأثیرات منفی را بر آنها برجای گذارد. این گیاه ویتامین های مفیدی از نوع ب را در خود دارد که در نتیجه می تواند بیماری دیابت را تا حدودی کنترل نماید.


    افرادی که به مشکلات گوارشی دچار هستند می توانند از مارچوبه کمک بگیرند و این علامت را نیز در خود درمان کنند. به عنوان مثال افرادی هستند که معمولا علائمی از یبوست همیشه در آنها مشاهده می شود ، چنین افرادی باید رژیم غذایی خود را تغییر دهند و سرشار از فیبر کنند. بدین منظور می توان گفت که یکی از بهترین گیاهان که فیبر بالایی دارند و برای حرکات روده ای با فعالیت باکتری های موجود و مفید بهترین تأثیر را برجای می گذارند مارچوبه خواهد بود.


    این گیاه برای برخی از افراد نباید مصرف شود ، به عنوان مثال برخی از افراد مشکلاتی از نظر ژنتیکی در ساختار سیستم ادراری و تجربه مواد دارند که در زمان مصرف این گیاه بوی نامبوعی از ادرار آنها خارج می شود ، بنابراین بهتر است تا از مارچوبه استفاده نکنند ، تا این بوی بد به دلیل تجزیه مواد از ادرار آنها احساس نشود. همچنین به دلیل تغییراتی که در وضعیت بدن رخ می دهد بخصوص تجمع یافتن اسید اوریک برای افرادی که مشکلات نقرس یا سنگ های کلیوی دارند استفاده از این گیاه توصیه نمی شود زیرا می تواند عوارضی را برجای بگذارد که جبران آنها کار ساده ای نخواهد بود.


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب خواص بسیار با ارزش مارچوبه
    تعداد کل بازدید ها: 250
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه