طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده

  • زمان درج : 20 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> آشپزی-->>>
  • بخش مربوطه : آشپزی
  • طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده
  •  طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده (کباب بشقابی)
    کباب تابه ای یا کبابِ معروف به کباب بشقابی یک نوع کباب بسیار بسیار خوشمزه خانگی است که اگر روی ذغال نتوانیم کباب درست کنیم، آن را درون ماهیتابه درست میکنیم و تقریبا همان مزه کباب کوبیده را می دهد. اما به مرور زمان بخاطر سس و موادی افزودنی که به آن اضافه کردند، مزه آن تغییر پیدا کرده است و متفاوت شده. این غذا یک غذای اصیل ایرانی بوده که فقط با گوشت چرخ کرده درست می شود و جایگزینی برای گوشت آن نیست. بعضی ها روی آن سیب زمینی و گوجه می چینند و بعضی ها همانطور که گوشت را درون ماهیتابه گذاشته، با آب کمی آن را طبخ می کنند.

    مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده

    • گوشت چرخ کرده
    • پیاز
    • سیب زمینی به دلخواه
    • گوجه به دلخواه
    • زردچوبه
    • روغن
    • نمک
    • برنج یا نان
    • دارچین
    • در صورت لزوم یک عدد تخم مرغ
    • رب به دلخواه
    • آبغوره برای طعم دار شدن به دلخواه

    طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده

    کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده

    ابتدا گوشت چرخ کرده را درون ظرفی ریخته، پیاز را رنده کرده و به آن اضافه میکنیم. بعد از آن فلفل و نمک و زردچوبه و دارچین را هم در ظرف ریخته و خوب هم می زنیم. باید خوب مایه را ورز بدهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کند. اگر پس از خوب هم زدن، گوشت به هم نچسبید، میتوان یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده و خوب هم زده تا مایه انسجام پیدا کند و از هم جدا نشود. این کار با درست هم زدن به نتیجه می رسد.
    ماهیتابه را روی شعله کم گذاشته و با کمی روغن، آن را چرب می کنیم. برای درست کردن این غذا بهتر است از یک ماهیتابه نچسب استفاده کرد. برای این که هم روغن کم مصرف شود و هم کباب به کف ماهیتابه نچسبد.
    از مایه آماده شده، با قاشق کمی برداشته و شبیه کُتلت درست کرده و آن ها را دونه دونه درون روغن سرخ می کنیم. کم یا زیاد سرخ کردن آن به دلخواه می باشد. بعد از سرخ شدن آن ها را درون یک ماهیتابه چیده و سس مخصوص را روی آن میریزیم.

    طرز تهیه سس کباب تابه ای با گوشت

    بعد از سرخ شدن و آماده شدن کباب ها، آن ها را در یک ماهیتابه دیگر می چینیم.
    درون ماهیتابه ای که کباب را درون آن سرخ کردیم، کمی رب ریخته و با نمک و فلفل و دارچین، رب را سرخ میکنیم تا رنگ رب خوش رنگ شود. آبغوره را می توان با دلخواه به آن اضافه کرده و با کمی نمک تفت دهیم. اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را حلقه حلقه کرده و روی کباب ها بچینید.
    و سس را روی آن میریزیم. به اندازه یک استکان آب درون ماهیتابه ریخته و درب آن را گذاشته و میگذاریم به مدت یک ساعت با شعله کم بپزد. این کباب با شعله زیاد ته گرفته و زود می سوزد. برای همین مراقب باشید تا به شعله کم، سیب زمینی ها پخته شوند.
    بعد از پخته شدن سیب زمینی، میتوانید به دلخواه، گوجه های حلقه حلقه شده را به آن اضافه کنید. بعد از چیدن گوجه ها روی سیب زمینی، کمی نمک روی آن می پاشیم و به مدت نیم ساعت می گذاریم بپزد، تا گوجه ها نرم شوند.
    در حین پخت غذا، سس آن را بچشید و اگر چیزی کم داشت، به آن اضافه کنید. این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است. میتوان سیب زمینی و سس مخصوص را از آن حذف کرد و فقط با برنج و گوجه و کباب سرو کرد.
    بعضی ها این غذا را بصورت یک تیکه داخل ماهیتابه پهن می کنند و پس از پخت، با کف گیر آن را تکه تکه می کنند. که این روش برای کسانی که رژیم غذایی دارند و نباید از چربی استفاده کنند، بسیار غذای مناسبی است و بدون سرخ کردن می توان آن را سرو کرد.
    این نوع کباب را میشود با برنج کته یا نان سنگک داغ میل کرد. همچنین می توان با سماق، سبزی ریحون، نارنج و اگر میل داشتید، با کمی ترشی سرو کنید.
    امیدواریم از خوردن این نوع کباب لذت ببرید. نوش جان !


    برچسب ها : تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده کباب تابه ای طرز تهیه سس کباب تابه ای با گوشت تهیه سس کباب تابه ای با گوشت سس کباب تابه ای

    آمار باز دید این مطلب طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده
    تعداد کل بازدید ها: 1,162
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه