طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

  • زمان درج : 19 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> آشپزی-->>>
  • بخش مربوطه : آشپزی
  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
  • طرز تهیه غذای کوکو سیب زمینی شکم پر ، یک غذای بسیار خوشمزه ایرانی
    اگر از طرفداران کوکو سیب زمینی هستید، این غذا بسیار خوشمزه تر از کوکو سیب زمینی ساده هست و بسیار ترد تر و لذیذ تر می باشد. این نوع کوکو سیب زمینی شکم پر با انواع و اقسام مواد غذایی درست می شود که ما در این پست طرز تهیه یک نوع از آن ها را می گوییم. این غذا تنوع بسیاری دارد و هر کس بر اساس ذائقه خودش ، می تواند یکی از انواع آن را درست کند. به عنوان مثال مدل پیتزایی، مدل سبزیجات، با پودر سوخاری یا بخار پز طبخ می شود.

    مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

    کوکو سیب زمینی با گوشت

    • گوشت چرخ کرده ( یا سینه مرغ )
    • سیب زمینی
    • پیاز
    • آرد سوخاری ( به دلخواه )
    • پیازچه
    • تخم مرغ
    • روغن
    • نمک
    • فلفل
    • دارچین
    • زردچوبه
    • رب
    • نان باگت یا نان معمولی

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

    برای شروع، در مرحله اول، سیب زمینی را پخته ، پوست می کنیم و رنده می کنیم و می گذاریم در یخچال تا سرد شوند. پیاز ها را نگینی یا دلخواه خرد کرده و درون ماهیتابه سرخ می کنیم. زرد چوبه را به آن اضافه کرده ، گوشت چرخ کرده را درون آن ریخته و خیلی خوب هم می زنیم. بعد از سرخ شدن مواد، پیازچه را به آن اضافه کرده و باز هم تفت می دهیم.
    نمک، فلفل، دارچین و رُب را به آن اضافه کرده تا خوشرنگ شود. بعد از سرد شدن سیب زمینی ها، پیاز خام را درون آن رنده کرده و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و دارچین و زرد چوبه را درون آن می ریزیم و خیلی خوب هم می زنیم تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. باید موراد سیب زمینی خوب سرد شده باشد، چون اگر گرم باشد، روغن زیادی به خود می گیرد و مواد درون ماهیتابه وا می روند.
    همچنین اگر مواد سرد نباشند، روغن زیادی جذب کرده که غذا را ( مخصوصا سیب زمینی ) را پرچرب می کند و مضر است. پس بسیار مراقب باشید تا هم مواد گوشت باید سرد باشد و هم مواد سیب زمینی.
    ماهیتابه را گذاشته و روغن درون آن می ریزیم. باید ماهیتابه و روغن خیلی خوب داغ شوند. یک قاشق غذا خوری مواد از سیب زمینی برداشته و آن را گوله می کنیم. اندازه این گلوله بستگی به خودمان دارد و به دلخواه است. گوله را اندازه کف دست پهن کرده و مواد گوشت را یک قاشق درون سیب زمینی ریخته و آن را جمع کرده و می بندیم. در پودر سوخاری غلت می دهیم و درون روغن داغ می گذاریم تا جایی که سرخ و طلایی شود.

    بعد از سرخ شدن، آن ها برداشته و درون دیس می چینیم. می توان این غذا را با گوجه و خیار و جعفری و در بعضی موارد با خیارشو تزئین می کنیم. با نان معمولی، یا سنگک یا بربری و یا نان باگت می توان این غذای خوشمزه را میل کرد. این غذا با سالاد خیار و سبزی خوردن سرو می شود. این غذا ( یعنی کوکو سیب زمینی شکم پُر ) یکی از انواع کوکو سیب زمینی‌ست که می توانید به دلخواه به آن موادی را اضافه یا کم کنید.
    لازم به ذکر است که در این غذا می توان از جعفری ، گشنیز ، ریحان و تره استفاده کرد که برای کسانی که سبزیجات دوست دارند، بسیار طعم دار و خوشمزه می شود. همچنین از استفاده بیش از حد روغن صرفه جویی کنید تا غذایی چرب نخورید، همان طور که در بالا توضیح دادیم، غذایی‌ست که بسیار روغن جذب می کند.
    در هنگامی که مواد گوشت را اضافه می کنید، می توانید کمی پنیر پیتزا به مایه گوشت اضافه کنید و بگذارید تا کوکو سیب زمینی سرخ شود. در این زمان پنیر آب شده و بسیار طعم لذیذی می گیرد. کسانی که نمی توانند به هر دلیلی از گوشت استفاده کنند، می توانند از سینه مرغ ریش ریش شده و یا اصلا بدون گوشت و مرغ این غذا را درست کرده و از سبزیجات استفاده کنند. پایه اصلی این غذا سیب زمینی است و کمی خلاقیت در پخت به خرج دهید و بر اساس ذائقه خود، کوکو سیب زمینی شکم پر درست کنید!
    امیدواریم از خوردن این غذا لذت ببرید ، نوش جان !




    برچسب ها : تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر کوکو سیب زمینی کوکو سیب زمینی شکم پر کوکو سیب زمینی با گوشت

    آمار باز دید این مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
    تعداد کل بازدید ها: 740
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه