طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل

  • زمان درج : 4 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب : مجله سرگرمی یاثار-->>> آشپزی-->>>
  • بخش مربوطه : آشپزی
  • طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل
  • طرز تهیه غذای میرزا قاسمی ، یک نوع غذای بسیاره خوشمزه شمالی
    میرزا قاسمی یکی از غذاهای معروف و لذیذ هست که تمامی ایرانیان در تمامی نقط کشور این غذا را دوست دارن که فقط مخصوص شمالی ها با طبع و ذائقه آن ها نیست. در بیشتر رستوران ها، میرزا قاسمی در منو غذاها هست و اکثرا نیز ترجیح میدهند میرزا قاسمی را سفارش دهند. می گویند این غذا در زمان های بسیار بسیار دور از روسیه از جانب دریای خزر وارد گیلان شده و اکنون این غذا را مختص به استان گیلان می دانند. ولی بر اساس گفته ها، این غذا اصالت روسی داشته است. به دلیل نداشتن گوشت و مرغ، این غذا محبوبیت بالایی دارد و اگر چربی آن را کم کنیم، در یکسری از رژیم های غذایی میتوانید از آن استفاده کنید و یک غذای کامل به دلیل داشتن تخم مرغ و پروتئین می باشد.
    مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی اصیل

    مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی اصیل

    • بادمجان
    • گوجه
    • سیر
    • تخم مرغ
    • فلفل
    • زردچوبه
    • روغن
    • نمک
    • برنج یا نان
    • دارچین
    • کره

     

    طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل

    لازم به ذکر است که بادمجان خوب، بادمجانی است که پوستی تیره داشته باشد و اندازه آن کوچک باشه، همچنین دقت کنید تا بدون دانه باشند. مهم تر آن که بادمجان شیرین باشد، چون اگر رگه تلخ داشته باشد، ممکن است تمام غذا را تلخ و بد مزه کند. به این مسئله بسیار توجه کنید و دقت کنید که بادمجان هایی با پوست تیره تهیه کنید.
    بادمجان ها را کبابی کنید. برای جلوگیری از کثیف شدن گاز میتوان بادمجان ها را به دو روش بسیار ساده کبابی کرد. یا روی ذغال و یا درون یک سینی یا ماهیتابه بزرگ روی شعله معمولی گاز گذاشته تا پوست بادمجان تنوری شود و از بادمجان جدا گردد. بعد از کبابی شدن بادمجان ها، آن ها را درون یک ظرف آب سرد گذاشته تا پوست کندن آن آسان شود. بعد از این که تمامی پوست بادمجان ها را از آن ها جدا کردیم، با چاقو تیز خردشان کرده و خوب می کوبیم تا له شوند.
    سیر را خرد و ریز ریز کرده و داخل ماهیتابه ای ریخته و کمی روغن به آن اضافه کنید تا سیر داغ درست کنید. زردچوبه را به آن اضافه کرده و اگر دوست داشتید می توانید کمی کره به آن اضافه کنید. اصولا این غذا با کره بسیار خوشمزه تر می شود.
    بعد از آماده شدن و طلایی رنگ شدن سیر داغ، بادمجان ها را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید و نمک را هم به آن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا آب موجود در بادمجان ها بخار شده و کمی سفت شود. بعد گوجه ها را به صورت نگینی خرد کرده و درون آن بریزید. بعضی ها به دلیل دوست نداشتن پوست گوجه، پوست آن می کنند. طریقه پوست کندن گوجه این است که آن ها را در جوش گذاشته و بعد از چند دقیقه، راحت پوست گوجه ها رو بکنید. در صورت تمایل نیز میتوانید گوجه ها را رنده کنید. بعد از خرد کردن و آماده کردن گوجه ها، آن ها را به غذا اضافه کنید و باز هم خوب هم بزنید و درب ماهیتابه را گذاشته تا گوجه ها نیز بپزند.
    قابل ذکر است، از اول پخت این غذ تا وقتی که تخم مرغ ها را درون آن بریزید، بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می کشد تا مواد آماده و خوب پخته شود و جا بیفتد.
    بعد از این که غذا آماده شد، تخم مرغ ها را ( به اندازه هر دو نفر، یک عدد تخم مرغ ) به این غذا اضافه کنید. به این ترتیب که تخم مرغ ها را پس از ریختن در ماهیتابه، آن را دو قسمت کرده و در چهار گوشه ماهیتابه میریزیم. درب ماهیتابه را گذاشته تا تخم مرغ ها سفت شوند. در حین سفت شدن تخم مرغ فلفل و دارچین را روی آن پاشیده و درب ماهیتابه را میبندیم تا با شعله کم تخم مرغ ها سفت شوند. مراقب باشید که ته غذا نسوزد، برای همین شعله را بسیار کم کنید.
    در حین پخت هر غذایی، چند بار آن را بچشید تا اگر کم و کسری وجود داشت، آن را اضافه کنید. در استان گیلان این غذا را با ترب سفید، ترشی، سبزی و در بیشتر مواقع با زیتون پرورده مثل می کنند. این غذا هم با نان و هم با برنج سرو می شود. نوش جان !



    برچسب ها : طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل میرزا قاسمی اصیل میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی اصیل مواد لازم برای میرزا قاسمی

    آمار باز دید این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل
    تعداد کل بازدید ها: 108
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات