طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

  • زمان درج : 5 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> آشپزی-->>>
  • بخش مربوطه : آشپزی
  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی
  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی یا مرغ
    هویج پلو یک غذای بسیار خوشمزه و با اصالت شیرازی هست. هویج پلو غذایی شیرین می باشد که باب طبع تمام کسانی است که طعم شیرینی را دوست دارند. طرز تهیه هویج پلو ساده و راحت است. این غذا را می توان با گوشت و گوشت چرخ کرده قلقلی به دلخواه خودتان نیز درست کرد. مدت زمان پخت این غذا یک تا یک ساعت و نیم می باشد. با ما همراه باشید تا دستور پخت کامل این غذا را به شما آموزش بدیم.

    مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

    • برنج
    • هویج خلال شده
    • سینه مرغ ( یا گوشت )
    • پیاز
    • روغن
    • زعفران
    • زرشک به دلخواه
    • خلال پسته به دلخواه
    • نمک
    • دارچین
    • کره
    • فلفل
    • زردچوبه
    • ادویه کاری

    تدکر میتوانید از مرغ نیز استفاده کنید

    طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی


    ابتدا برای شروع کار، برنج را خیس کرده و چند ساعت با نمک، کنار می گذاریم. سینه مرغ یا گوشت ها را با کمی نمک و زردچوبه می پزیم. بعد از پخت مرغ ها یا گوشت ها، آن را به صورت نگینی یا ریش ریش (به صورت دلخواه) خرد کرده و کنار می گذاریم. هویج را به صورت خلالی خرد کرده و یا با رنده درشت، رنده می کنیم. اگر دوست داشتید میتوانید هم خلال کنید و هم رنده کنید.
    بعد از آماده شدن هویج ها، آن ها در ماهیتابه و با روغن بریزید و خوب تفت دهید.
    پیاز ها را خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. بعد به پیاز داغ زردچوبه اضافه کرده و سینه مرغ یا گوشت را که از قبل پختیم، به آن اضافه میکنیم. بعد از آماده شدن خلال هویج ها، آن را به مرغ یا گوشت مان اضافه کرده و نمک و فلفل به میزان لازم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه هویج پلو، مخلوط شود. کمی تفت دهید و مایه را کنار بگذارید. میتوان به دلخواه به این مایه شکر اضافه کرد، اما خود هویج، همیشه شیرینی لازم را دارد. اگر شیرین تر از آن خواستید، شکر به میزان دلخواه اضافه کنید. که شیرینی غذا بیشتر شود.
    برنج را آبکش کرده و لازم به ذکر است که برنج را کمی دون بردارید تا وقتی مایه روی آن ریخته شد، هویج پلو خیلی نرم نشود. کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی یا نان می گذاریم، یک لا برنج میریزیم و چند قطره از زعفران را روی برنج سفید ریخته و یک لا مایه هویج را که آماده کردیم میریزیم. روی آن ادویه کاری یا دارچین را می پاشیم. در این جا باید بگوییم که دارچین ریختن هم به دلخواه شماست. چون بعضی ها ممکن است، دارچین دوست نداشته باشند.
    همینطور ادامه داده و لا به لا تا آخر که برنج تمام شود. بعد از تمام شدن مایه و برنج، چند قطره زعفران را میریزیم، کمی دارچین می پاشیم و کره را آب کرده، روی برنج می ریزیم و هویچ پلو را دم می کنیم. این برنج بین یک تا یک ساعت و نیم طول میکشد آماده شود. شعله گاز را کم کنید تا غذا نسوزد و ته دیگه آن طلایی بشود. اگر برنج خود را خیلی دون برداشتید، می توانید کره را در آب جوش حل کنید و روی برنج بریزید تا با بخار آب دم بکشد.
    این هویج پلو را با سبزی خوردن و ماست ( یا ماست و خیار ) سرو می کنند. چون طعم شیرینی دارد. هیچوقت این غذا را با ترشی نمیتوان خورد، چون طعم شیرینی با ترشی سازگار نیست.

    هویج پلو

    نکات و موارد دلخواه
    میتوان خلال هویج را برای جلوگیری از چرب شدن غذا، بخارپز کرد تا غذایی سالمی باشد.
    برای تزئین این غذا میتوان از خلال پسته و زرشک استفاده کرد که خلال پسته و زرشک را جدا جدا با کمی کره، خیلی کم، تفت میدهیم. روی زرشک را کمی شکر می پاشیم و با برنج زعفرانی، روی غذا را تزئین می کنیم که در تصاویر این پست می توانید نحوه تزئین این غذا را ببینید. که به شکل دایره ای، گل، ستاره و ... می توانید این کار را انجام دهید، چون تزئین شده‌ ی این غذا بسیار زیباست و اشتها برانگیز است.

    امیدواریم از خوردن این غذا لذت ببرید. نوش جان !




    برچسب ها : هویج پلو با گوشت قلقلی هویج پلو مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی مواد لازم برای هویج پلو با گوشت قلقلی مواد لازم برای هویج پلو هویج پلو با مرغ

    آمار باز دید این مطلب طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی
    تعداد کل بازدید ها: 150
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات