نگاهی گذرا به خواص ویتامین ث و منابع طبیعی آن

  • زمان درج : 12 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> تغذیه-->>>
  • بخش مربوطه : تغذیه
  • نگاهی گذرا به خواص ویتامین ث و منابع طبیعی آن
  • ویتامین ث یکی از معروف ترین و پر کاربردترین ویتامین هاست که خواص شگفت انگیری نیز داره که مصرف اون برای تمامی ما به نوعی لازم وخوشبختانه یکی از ویتامین هایی است که به وفور وبه راحتی در طبیعت وجود دارد

    کشف ویتامین ث
    در قرن نوزدهم میلادی و در جریان مبتلا شدن تعداد زیادی از دریانوردان به بیماری به نام اسکروی  و بعد از تست راه حل های درمانی مختلف و متفاوت به صورت تصادفی راه درمان بیماری خود را در مصرف بیشتر مرکبات پیدا کردند. آنها متوجه شدند بیمارانی که میزان بیشتری مرکبات مصرف میکنند حال و روز بهتری دارند ودر کل اثر بیماری در آن ها کمتر است. این دستاورد ها ادامه پیدا کرد تا در سال 1928 میلادی این ویتامین به طور کامل در میوه پرتقال کشف شد که در ان دوران به نام پزشکی اسید اسکوربیک نام نهاده شد

    ویتامین ث و سرماخوردگی
    اکثر مرد بر این باورند که مصرف ویتامین ث میتونه مانع از سرماخوردگی اون ها بشه و برای همین با مصرف روزانه انواع ویتامین ث در فصل سرما از سرماخوردگی خودشون پیشگیری کنند.اما تحقیقات نشان داده که ویتامین ث در پیشگیری از سرماخوردگی تاثیری نداره و این باور غلطی است که مردم دارند
    برعکس بی تاثیر بودن ویتامین C  در پیشگیری از سرماخوردگی این ویتامین در زمان سرماخوردگی میتونه به طرز فوق العاده ای برای سلامتی و بهبود هرچه سریعتر بیمار مفید باشه

    نگاهی گذرا به خواص ویتامین ث و منابع طبیعی آن


    بخشی از فواید متفرقه ویتامین ث
    شاید باورتون نشه به بعضی از بیمارانی که مشکل کم خونی دارند هم توصیه میشه که ویتامین ث رو بیشتر کنند! چون تحقیقتا نشون داده که داشتن ویثامین ث بیشتر میتونه در جذب بیشتر آهن در بدن تاثیر مثبتی داشته باشه.
    ویتامین ث میتونه حتی احتمال بروز سکته های مغزی رو نیز کاهش بده. این ویتامین برای افراد سیگاری فوق العاده است و میتونه تا 70 درصد خطر سکته رو از اونا دور کنه و برای افرد غیر سیگاری تا 30 درصد کاهش خطر سکته مغزی رو داره برای افراد عادی داره
    شاید باز باورتون نشه اگر بگم در پژوهش های دیگری نشون داده شده که تزریق مقدار فراوانی ویتامین ث به افرادی که دچار سرطان شده بودند باعش شده که رشد سلول های سرطانی در اون ها متوقف بشه و  در جلوی پیشرفت بیماری به خوبی گرفته شده است


    منابع ویتامین ث
    انشان به هر ترتیب که باشه نیاز به ویتامین ث در بدن خودش داره و باید این ویتامین رو به نوعی بدست بیاره.بیشترین منابع ویتامین ث منابع گیاهی و میوه هاهستند . نارنگی و پرتقال و باقی مرکبات ،کیوی و گوجه فرنگی و گریپ فروت و توت فرنگی و باقی میوه ها منابعی هستند که در میوه ها ویتامین ث دارند.فلفل تند و کلم بروکلی و انبه و لیمو و گل کلم و حتی سیب زمینی و هندوانه از باقی منابع گیاهی ویتامین ث هستند.
    جگر یکی از معدود منابع حیوانی ویتامین ث است.
    نگهداری این مواد غذایی در یخچال و یا پختن اونا باعث از بین رفتن ویتامین ث میشه . البه گرمای هوا و نور و دخانیات نیز عوامل دیگر از بین برنده ویتامین ث هستند.


    افراد سیگاری به دیلی عوارض مصرف دخانیاد ویتامین ث کمتری در بدنشون دارند و میزان کمتری ویتامین C  جذب بدن آن ها میشود.از طرفی شیر مادر مملو از ویتامین ث است و همین باعث میشود که مادران شیرده نیاز فراوانی به ویتامین ث داشته باشند و مقدار ویتامین ث در بدن آن ها کاهش پیدا کند


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب نگاهی گذرا به خواص ویتامین ث و منابع طبیعی آن
    تعداد کل بازدید ها: 245
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه