راهنمای تهیه آجیل میوه خشک برای دورهمی ها

  • زمان درج : 10 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> تغذیه-->>>
  • بخش مربوطه : تغذیه
  • راهنمای تهیه آجیل میوه خشک برای دورهمی ها
  • چند سالی است که در کنار آجیل های سنتی استفاده از میوه های خشک نیز در کنار آجیل قرار میگیره و با توجه به سلیقه و مزاج شما میتونه انواع این آجیل ها براتون جذاب باشه ،از میوه های ترش مانند کیوی و پرتقال گرفته تا میوه های شیرینتر مانند سیب و قیصی و ... که اجیل خشک شده اون ها نیز شیرینی و ترشی بیشتری با خودش به همراه داره.


    در دوری همی ها وشب نیشینی هایی همانند شب یلدا و شب ها و روزهای عید انواع آجیل یکی از محبوبترین تنقلات است که مورد استفاده همگی اقشار جامعه قرار میگیره.با افزایش روز افزون تنقلاتی مثل آجیل ،چیزهایی رو که میشه توی خونه تهیه کردبسیار محبوبتر شده اند و البته در کنترل هزینه ها نیز کمک فراوانی میکنند. اجیل میوه خشک یکی از انواع تنقلات اس تکه شما میتونین با صرف وقتی محدود وبا داشتن زمانبندی درست در خونه اونو تهیه کنید


    دستور تهیه آجیل میوه خشک
    با توجه به میل و سلبیقه خودتون میوه هایی رو که قصد دارین خشک اون ها رو تهیه کنید خریداری کنید و هر کدوم رو بشورید و برش بدید و حلقه حلقه کنید.با توجه به میوه و سلیقه خودتون میتونین میوه ها رو حتی با پوست خورد کنید (با توجه به اینکه مزه بعضی میوه ها مانند کیوی و سیب با پوست میتونه متفاوت باشه با پوست بودن میتونه طعم متفاوتی رو براتون داشته باشه)میوه های حلقه حلقه شده رو روی فویل یا سینی قرار بدین و بر روی شوفاژ یا فن قرار بدید. اگر درجایی میوه ها رو قرار دادید که نور زیادی  هست بهتره روی میوه ها پارچه تمیزی بکشید.

    راهنمای تهیه آجیل میوه خشک برای دورهمی ها

    بهترین حالت این است که هر روز میوه ها رو  بگرردانید،این کار کمک میکنه که میوه ها رروی سینی یا فویل نچسبند و اینکه دو طرف میوه هم زمان و به یک اندازه خشک شوند. بعد از سه یا چهار روز میتونین میوه های خشک خودتون رو وردارید و اون ها رو به عنوان اجیل خشک استفاده کنید.


    اگر وقت بیشتری دارید و میخواهین میوه هاتون کیفیت بهتری داشته باشه به جای  استفاده از بخاری و فن کوئل میتوانید میوه ها رو در محیطی خشک و تاریک پهن بکنید تا ذره ذره و به صورت طبیعی خشک شوند.در این مدل نیز باید هر روز میوه ها رو برگردانید و همینطور که میشه حدس زد به جای اینکه سه یا چهار روزه آجیل میوه خشک خودتون رو داشته باشید در این روش به مدت زمانی نزدیک هشت تا ده روز زمان نیاز است  تا به نتیجه دلخواه برسید.
    در محیط های صنعتی از هیچ کدام از این دو روش رفته نمیشود .البته اصل مرحله ها همین است تنها در مرحله خشک کردن میوه ها از دستگاه های خشک کن استفاده میکنند .در این روش میوه ها در داخل توری هایی قرار میگیرند و سپس داخل دستگاه خشک کن قرار خواهند گرفت.


    برای تهیه این میوه های خشک اکثرا از سیب ،موز ،پرتقال،توت فرنگی ،کیوی ،خرمالو ،آلو ، زردآلو و... استفاده میشود.در میوه هایی مانند موز و توت فرنگی میوه باید کاملا سفت و دارای بافت محکمی باشد و بخش های خیلی رسیده  وله شده میوه کاربردی ندارد.


    به این میوه های خشک علاوه بر آجیل میوه چیپس میوه نیز میگویند


    برچسب ها : میوه خشک چیپس میوه

    آمار باز دید این مطلب راهنمای تهیه آجیل میوه خشک برای دورهمی ها
    تعداد کل بازدید ها: 299
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه