طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مخصوص

  • زمان درج : 5 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> آشپزی-->>>
  • بخش مربوطه : آشپزی
  • طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مخصوص
  • طرز تهیه یک نوع مرغ ترش مازندرانی
    مرغ ترش یک نوع غذای بسیار لذیذ مازندرانی است که مازندرانی ها معمولا در مهمانی ها خود از آن استفاده می‌کنند. در پخت این غذا در مازندران، بعضی ها از اردک و یا مرغابی استفاده می‌کنند. که این اردک و مرغابی بسیار خوشمزه تر از مرغ است. اما به دلیل این که ممکن از بعضی ها از طعم اردک و مرغابی خوششان نیاید، اکثرا از مرغ در پخت این غذا استفاده می‌شود و نام آن هم مرغ ترش است. نوع دیگری از مرغ ترش که در پست های بعد آن را معرفی و دستور پخت آن را قرار میدهیم، اناردون است. که در آن از دانه های انار استفاده می‌شود.
    مواد لازم برای مرغ ترش

    مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی

    • مرغ
    • آب انار (ترش یا ملس)
    • گُلپر
    • نمک
    • فلفل
    • زردچوبه
    • روغن
    • سبزی های معطر
    • برنج

    طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی

    ابتدا مرغ ها را با نمک و فلفل آغشته کرده و درون روغن کم با شعله بسیار کم سرخ میکنیم. طوری که رنگ مرغ طلایی شود. اگر شعله زیاد باشد، بدون مغز پخت شدن مرغ، حالت سوخته میگیرد. حتما روی شعله کم و در ماهیتابه ای با درب بسته، مرغ ها را سرخ کنید.
    بعد از سرخ شدن مرغ ها، پیازها خرد کرده و آن ها را سرخ کنید. حتما پیازها را نگینی خرد کرده تا خوشمزه تر شوند. زردچوبه را به پیاز داغ اضافه کنید و بعد از آن رب انار (ملس یا ترش) را اضافه کنید و کاملا تفت دهید. بعد از تفت دادن و چند دقیقه بعد، آب انار یا آب نارنج را که به دلخواه می‌باشد، اضافه کنید. اگر آب انار دوست دارید، می‌توانید از آب انار و اگر آب نارنج دوست دارید، می‌توانید از آب نارنج استفاده کنید. هر دو آن ها خوشمزه هستند و به مرغ طعمی ترش می‌دهند.
    بعد از انجام مراحل بالا و خوب تفت دادن مایه مرغ ترش، نوبت به گُلپر و ریختن سبزی های معطر نظیر نعنا، چوچاق، و خالواش می‌رسد که سبزی هایی محلی هستند. در صورت نداشتن این نوع سبزی های معطر، می‌توانید فقط از نعنا و گُلپر استفاده کنید. بعد از خوب تفت دادن این مایه، مرغ هایی را که قبلا سرخ کرده اید را داخل ماهیتابه چیده و سس انار روی آن ها بریزید. به طوری که روی تمامی مرغ ها را پوشش دهد.
    بعد از آن کمی آب داخل ماهیتابه ریخته و درب آن را می‌گذاریم. شعله را کم کنید و بگذارید غذا آرام آرام بپزد. مدت ۲ الی ۳ ساعت مدت زمان پخت این غذاست. در حین پخت به غذا سر بزنی و در صورت کم بودن چیزی نظیر آب یا سس انار، به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.
    بعضی از افراد این مرغ را همراه با دانه های انار دوست دارند، که طرز تهیه این نوع مرغ ترش به صورت مفصل در پست های بعدی قرار خواهد گرفت. دانه های انار بسیار خوشمزه و به دلخواه است. اگر چنانچه مایل بودید می‌توانید به همین مرغ ترش دانه های انار، دو الی سه قاشق اضافه کرده و حتی می‌توانید از رب هایی که دانه انار دارند، تهیه کنید و داخل این مرغ ترش بریزید. این نوع خوراک لذیذ مرغ یکی از چند نوع پخت مرغ در مازندران است.
    این نوع غذا با زیتون پرورده، سبزی و سیر ترشی سرو می‌شود. قابل ذکر است این غذا ترش و یا ملس است و باب سلیقه کسانی است که طعم ترش را دوست دارند. کسانی که با طعم های ترش میانه خوبی ندارند، میتوانند از رب انارهای ملس یا حتی رب انارهای شیرین موجود در بازار استفاده کنند. امیدواریم از دستور پخت این غذا به نحو احسنت استفاده کرده و در مهمانی ها از این غذای خوشمزه استفاده کنید.


    برچسب ها : طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرغ ترش مازندرانی مرغ ترش تهیه مرغ ترش تهیه مرغ ترش مازندرانی مازندرانی مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی مواد لازم برای مرغ ترش

    آمار باز دید این مطلب طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مخصوص
    تعداد کل بازدید ها: 139
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات